Курс по нидерландски език

Приет си в университет в Холандия и се чудиш как да се подготвите най-добре за своето заминаване? Значи следващите редове са за теб. 

Не се тревожи, ние сме ви подготвили няколко неща, за да се чувстваш спокоен и готов за новата страница на живота ти. А ето и първото от тях: Курс по нидерландски език за начинаещи!

Над 95% от населението на Холандия говори английски език, но какво по-хубаво от това да пристигнеш в страната на лалетата и да имаш основни познания и по нидерландски език. Всички ще ти се радват да говориш езика им, a както знаем всички, той си има своите специфики. Владеенето на начално ниво нидерландски език ще ти отвори повече възможности при намиране на стаж или работа, а всеки език разбира се, отваря много повече врати пред теб

Ние ти предлагаме едномесечен курс по нидерландски език, който е подходящ за начинаещи, без никакъв опит с този език. Курсът се води от специализиран консултант, който е учил и живял в Холандия, и владее нидерландски език. Нивото, което се учи по време на курса е A1. Това ниво покрива основни знания за граматика, разговаряне на основни теми, богат речник от основни думи, водене на кратки диалози, четене на текст с разбиране. В края на курса ще получите и сертификат за изкарани 40 учебни часа на ниво А1. 

Времетраене: Курсът е 5-седмичен. Продължителността е 40 учебни часа, които са разпределени 

Група 1 старт на 06.06 до 06.07 понеделник и сряда от 10:00 до 13:15

Група 2 старт на 07.06 до 07.07 вторник и сряда от 13:00 до 16:15 

Цена: 450 лв. за целия курс + материали за ученици на UNIFY, за останалите 500 лв.

Място на провеждане: онлайн платформа Zoom

регистрация - тук 

Начин на записване: Свържете се с вашия консултант за повече информация или на 0887027077, yoana@unify.bg.

Logo