Ден на Game Design и Media в Университетите в Холандия

Мислиш да кандидатстваш в чужбина, но все още не си сигурен какво искаш да учиш? Решил си да учиш нещо свързано с медия и дизайн, но все още не знаеш къде? 

Image result for game design

Като единствен специализиран консултант за образование в Холандия, ние в UNIFY сме официален представител на над 15 от най-добрите холандски университети, а зад гърба си имаме повече от 1700 успешно изпратени студенти в чужбина. Голяма част от тях избират специалности свързани с мултимедийна продукция и дизайн, както и дизайн на видео игри, а ние от опит знаем точно точно къде да ги насочим и какви са тънкостите на успешния прием в избрания от тях университет. 

Този петък, заповядай на тематичния семинар в нашия офис, където ще те запознаем по-отблизо с възможностите ти за образование в креативните специалности като Creative Business, Art & Design и Game Design & Technology. Това са не само едни от най-предпочитаните програми, но и такива предлагащи голямо поле за развитие в индустрията, с възможности за стаж в многобройни интернационални компании като Disney, Ubisoft, Warner Music, MTV и други. 

Ако ти е интересно да разбереш повече, заповядай в офисите ни в София и Варна от 16:00ч за да вземеш участие. 

Logo