ВАРНА: Дни на образованието в Холандия, Пролет 2022

UNIFY (единственият специализиран консултант за образование в Холандия) организира за 16-ти пореден път най-голямото изложение на холандски университети - ДНИ НА ОБРАЗОВАНИЕТО В ХОЛАНДИЯ 2022!  

КОГА?

14ти Март, Понеделник

Варна, х-л Димят

14:00 - 17:30

ВХОД СВОБОДЕН


РЕГИСТРАЦИЯ

 

Ще имате възможност да се срещнете на живо с най-голям брой Холандски университети на едно място, да посетите безброй полезни семинари за кариерно ориентиране, за студентско финансиране, за изготвяне на документи за кандидатстване, за ученици, студенти и родители.

Март месец е прекрасен момент да посетите изложението, ако сте 12-ти клас, тъй като системите за кандидатстване са отворени до 1-ви Май, а някои от тях дори до лятото! Също така това е и най-подходящото време да си изберете специалност и университет, ако сте 11-ти клас, тъй като ще ви предстои кандидатстване още тази календарна година! За всички ученици от 9 и 10-ти клас сме подготвили специални кариерни презентации за избор на специалност и профил в училище! Всички бъдещи магистри също ще могат да съберат актуална информация за магистратурите в Холандия. Всички родители очакваме с нетърпение, защото знаем, че тяхната роля е основополагаща при избора на университет!
А ние от UNIFY ще ви помогнем да извървите пътя до входната врата на мечтания университет и ще сме до вас през всички процеси!

Ще можете:
smileyда присъствате на всички презентации, водени от специализираните кариерни консултанти;
smileyда се срещнете с холандски представители на 10 от най-добрите университети, които ще дойдат специално за събитието от Холандия; Ще можете да се срещнете и със студенти, които учат в университетите;
smileyда посетите специализиран щанд на UNIFY, където ще получите информация за стъпките и процесите на кандидатстване.

 

ПРОГРАМА:

14:00 - 15:00 Going Dutch - Всичко за образованието в Холандия
/презентация на UNIFY, единственият специализиран консултант за Холандия и официален представител на университетите за България/
* подходяща за ученици от 10 и 11 клас, 12 клас, бакалаври и родители
 15:00 - 16:00 Career Compass  - Kой съм аз и как да избера какво да уча?
/презентация на Милена Генчева, кариерен коуч и специализиран консултант, завършил в Холандия/
* подходяща за ученици от 9, 10, 11 клас и 12 клас.
 16:30 - 17:30 Survivor - Как да оцелееш като родител на студент в Холандия?
/презентация на специализиран консултант, завършил в Холандия/
* подходяща за родители

 

Всичко за образованието в Холандия на едно място!

Logo