Ден на университет Fontys от Холандия

РЕГИСТРАЦИЯ ТУК.

На 15 януари 2022г. от 10:00 до 13:00 ще се проведе онлайн събитието: Ден на университет Fontys! Събитието е напълно безплатно и ще се състои онлайн в платформата Zoom

По време на онлайн виртуалния ден ще имате уникалната възможност:

enlightenedДа се запознаете с най-големия университет по приложни науки в Холандия - Fontys University of Applied Sceinces. 

enlightenedДа участвате в реални уъркшопи и да работите по казуси, поставени от преподаватели в университета;

enlightenedДа се информирате за най-добрите програми в сферата на IT, Инжерните, Бизнес, Логистиката и Маркетинга в Холандия;

enlightenedДа се запознаете с настоящи и бивши студенти от Fontys, които ще споделят личния си опит и ще разкажат за кариерната си реализация по време на следването и как са се реализирали след завършване;

enlightenedДа научите как се прави успешен start-up проект и какво е да имаш собствена компания, още докато си студент;

enlightenedДа разберете как изглежда обучението по време на пандемия, както и всичко за успешния прием и необходимите документи.

enlightenedИ най-важното - ще ви запознаем с различните специалности и с преподаватели от програмите: Marekting Management, ICT и Logistics Management & Engineering!

ПРОГРАМА: 

10:00 – 10:30   Opening + General presentation on Fontys by Alexander Betov, Fontys IB alumnus and Marketing lecturer
10:30 – 11:15   Business presentation: Projects, internships and careers by:
  - Nikolay Tsanev, Fontys IB alumnus and Co-Founder and Senior Product Designer at Lance Free, Amsterdam (NL)
  - Zoitsa Ilieva, Fontys IB alumna and Assistant Category Manager at Kaufland  Bulgaria
  - Elena Dineva, Fontys student in Trend Research & Content Creation in Lifestyle
11:15 – 12:00   Logistics presentation: Projects, internships and careers by:
  - Sophia Gruner, Fontys Logistics Lecturer
  - Kiril Ludachki, Fontys Logistics alumnus and Manager E-Commerce Logistics  and Supply Chain at Bringmeister, Berlin (Germany)
  -  Ivaylo Grigorov, Fontys Logistics student
12:00 - 12:45   IT & Engineering Presentation: Projects. Internships and careers
  - Kaloyan Madzhunov, Fontys ICT student
  - Stefan Mitev, Fontys ICT alumnus and Android Engineer at ING Bank Amsterdam
  - Bozhidar Uzunov, Fontys Electrical Engineering alumnus and Founder/CTO at Fluxata
12:45 – 13:30  Talk show & Q&A

Какво да очакваш от виртуалните уъркшопи?

Най-добрият начин да усетиш какво предсатвлява обучението на практика, е да се впуснеш в практическите казуси и упражнения, които са ежедневие за студентите. Преподавателите по Маркетинг и Логистика са подготвили специални материали и задачи за всички участници, така че да могат да се почувстват студенти за 1 ден! Това е и най-добрият начин да разберете какво да очаквате от практическото обучение, както и е отлична възможност да научите нови неща!

Защо да изберете FONTYS UAS за вашето висше образование?

yes Най-големият приложен университет. Има над 50 000 студенти от цял свят и кампуси в 3 града в Холандия – Айндховен, Венло и Тилбург.

yes Гъвкавост на обучението – в програмите по бизнес и марекетинг можеш да смениш специалността си след 1-вата година без никакъв проблем. Същото е валидно и за всички специалност в сферата на ICT.

yes  Кампусите - модерни, зелени и създадени с любов и мисъл за студентите. Умни класни стаи, възможности за групови събирания, както и зали с всякаква апаратура.

yes Стаж и работа по време на следването - стажът е задължителна част от обучението във всички университети по приложни науки в Холандия. Фонтис има връзка с всички водещи компании в сферата на IT като Phillips, Siemens, както и водещи в много други сфери - IKEA, Amazon  и мн. др. Голяма част от студентите изкарват задължителния си стаж именно там.

yes Гарантираното настаняване - едно от най-големите предимства на университета Фонтис е гарантираното настаняване за всички студенти 1-ви курс.

yes Алумни – завършилите Фонтис могат да се похвалят с кариера във всички световни водещи компании не само в Холандия, но и по целия свят. Студентите намират кариерна реализация в Nike, Bosch, BMW, Phillips, Amazon, Amsterdam bank, Deutche bank и мн. др.  Можете да разгледате историите на успелите студенти на сайта ни ТУК

РЕГИСТРАЦИЯ ТУК.

Регистрирайте се, за да получите достъп до събитието.

Следете Instagram профила ни за най-актуална информация за събитието!

Logo