Семинар за програмите по Маркетинг и Комуникации в Холандия

Предстои ти кандидатстване в чужбина? Още не си сигурен коя специалност и кой университет да избереш?

UNIFY идва на помощ! Подготвили сме няколко поредни седмици на кариерно ориентиране, посветени на най-големите индустрии и най-предпочитаните програми и университети в Холандия.

Като единствен специализиран консултант за образование в Холандия, официален представител на над 15 от най-добрите холандски университети, както и консултант с над 1700 успешно изпратени студенти в Холандия, UNIFY разполага с цялата информация, която ви е необходима, за да направите правилния избор какво и къде да учите след 12 клас.Втората седмица на Юли посвещаваме на Маркетинга и Комуникациите - сфери, които са застъпени във всички индустрии по света!

 

Маркетингът е процес, който е интегриран в абсолютно всеки бизнес, и е една от най-динамично развиващите се индустрии в света. Благодарение на технологиите, има сфери в маркетинга, които само преди 10 години не са съществували.  
За успешния бизнес най-важна е комуникацията - как ще предсатвиш продукта и услугата си, така че да бъде приет и успешен.

Чудиш се какво можеш да работиш след като завършиш? Какви са предизвикателствата в тази сфера, имайки предвид бързо развиващите се технологии? Какво те очаква? Какво точно се учи и кои са най-добрите университети в Холандия за тези програми? Каква е разликата между Маркетинг, Реклама и Комуниакции? 

Отговори на всички тези въпроси можеш да научиш на нашия семинар, на специална лекция, посветена на MARKETING индустрията, в петък, 12.07 от 16-17ч. в нашите офиси в София и Варна.

Семинарът е напълно безплатен. Местата са ограничени. Задължителна е предварителна регистрация ТУК.

Logo