Семинар за кариерно ориентиране

career

 

На 12 октомври 2018г, петък, в Paradise Mall, ет. 3, ще се проведе (за първи път в България) специализиран семинар за кариерно ориентиране на кандидат-студенти за Холандия. Събитието е организирано от UNIFY.

Изборът на специалност се оказва една от най-трудните задачи за повечето ученици, на които им предстои кандидатстване в университет. Кариерното ориентиране е част от безплатните консултантски услуги на UNIFY, тъй като за нас най-важен е студентът и неговият правилен избор.

Изборът на бакалавърски програми на английски език в Холандия е огромен, в момента броят им е над 2100. За повечето ученици, взимането на решение каква програма да учат и към коя сфера да се насочат, е най-голямото предизвикателство.

Ако и вие не знаете какво да учите или не сте сигурни дали сте избрали правилната програма, то това събитие е точно за вас! 

 

job 

СЪБИТИЕТО:

Семинарите ще са на английски език и ще се водят от нашия специален гост-лектор Frans de Jong, който освен преподавател в един от най-престижните университети в Холандия, е и бизнесмен, с участие в няколко международни компании. Кой по-добре би могъл да ви разкаже за това какво се учи в дадена сфера и какви са възможностите за работа след завършване? 

frans

508A9249

 

От семинарите ще разберете повече за:

  • методите на преподаване в Холандия;
  • какво точно се изучава в съответните специалности, които сме подбрали;
  • какви са възможностите за реализация след това;
  • какви магистратури може да се запишат след съответните бакалавърски програми;
  • ще ви помогнат с избора на специалност и сфера, където да знаете какво да очаквате;
  • кариерното ориентиране и още много други.


Обещаваме, че ще бъдат и много забавни...

 

ПРОГРАМА:

09:00ч. - Study HOSPITALITY in Holland and welcome plenty of work opportunities

customer relations

Туризмът и Хотелиерството са една от най-големите световни индустрии. Какво можеш да работиш след като завършиш? Какви са предизвикателствата в тази сфера, имайки предвид бързо развиващите се технологии? Какво те очаква освен пътуванията и работата с клиенти? Каква е разликата между Туризъм, Хотелиерство и Ивент Мениджмънт? 

 

10:00ч. - Study LOGISTICS in Holland and become part of the biggest job sector

logistics 2

Какво е логистика? Това ли е индустрията с най-важната функция в съвременния бизнес свят? Вярно ли е, че в момента има над 30 хил. свободни работни места с минимална заплата от 3000 евро??? Трудно ли се става логистичен мениджър и какви качества са необходими за това?

 

11:00ч. - Study BUSINESS & FINANCE in Holland and invest in your future career

procurement

Защо Бизнес програмите са най-популярните? За кого са подходящи? Има ли много математика? Възможна ли е реализацията при положение, че толкова много студенти учат тази програма? Ако уча бизнес ще имам ли достатъчно знания да започна собствен бизнес? Как да работя за компании като Bosch, Dove, Philips, Siemens, Mercedec, BMW...? 

 

12:00ч. - Study MEDIA & ART in Holland and be ready to stand out from the crowd

new product development

Защо Холандия е най-подходящата държава за образование в креативните сфери? Има ли търсене на кадри в тези индустрии? Каква подготовка ти е необходима? Какво трябва да включва портфолиото? Какви са тенденциите?  

 

РЕГИСТРАЦИЯ:

ВХОД СВОБОДЕН. РЕГИСТРАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО ОТ ТУК.

 

Благодарим на всички кандидат-студенти и техните родители за проявения интерес!

 

Пожелаваме ви успех и попътен вятър към Холандия ☺

Екипът на UNIFY

How should you choose your career  

Logo