Седмина на университет Radboud!

UNIFY е единствения специализиран консултант за образование в Холандия и официален представител на Radboud University в България и процедурата по кандидатстване и прием във всички програми е 100% безплатна!

Тази седмица имаме удоволствието да ни гостува дигитално ТОП изследователски университет- Radboud University!

Radboud University е изследователски университет, който се намира в Наймейхън – най-старият град в Холандия, чиято история може да се проследи от римско време. В днешно време градът има около 170 000 жители, 30 000 от които са студенти.

Тази година, престижната холандска класация Keuzegids награди Radboud University за най-добър традиционен университет в Холандия!

Кампусът на Radboud предлага много добри университетски съоръжения. Всички те са разположени заедно на площ от един квадратен километър: стаите за лекции и изследователските лаборатории, университетската болница, библиотеката, офисите, жилищата на студентските организации, спортния център и книжния магазин.

Университетът предлага 14 бакалавърски програми на английски език и около 35 магистърски програми на английски език като: Artificial Intelligence, Business Administration, Computing Science, Economics and Business Economics, International Business Communication, Psychology, Molecular Life Sciences, Biology, English Language and Culture, Arts and Culture Studies и други. 

Следете постовете ни на нашата Facebook страница, където ще представим най-важната информация за университета и нашия Instagram, в който ще имаме #takeover от студентка, която учи в университета и ще ни разкаже своята студентска история :)

Поради големия интерес към университет Radboud, този Петък, 22.10.21 ще направим 2 пъти Online семинари - от 11ч. и от 15ч., към който ще се присъедини и българскaта студентка Пламена, който ще разкаже от първа ръка за студентския живот в Наймейхън, как се справя с живота в Холандия по време на пандемия и какво е да учи в ТОП университет програмата Philosophy, politics and society.

Отговори на всички въпроси, свързани с кандидатстването, сроковете и необходимите документи, ще получите на нашия семинар в петък, 22.10.21. от 11 ч. или от 15ч. онлайн през платформата Zoom.

Семинарът е напълно безплатен. Регистрацията е задължителна.

Ден преди събитието ще получите линк, на който ще може да гледате презентацията на живо. 

Logo