Седмица на университета Windesheim от Холандия

Ето и че поредната седмица, посветена на университетите в Холандия настъпи!

Следващите дни са посветени на Windesheim University of Applied Sciences класиран за поредна година на 2-ро място за най-добър университет по приложни науки в Холандия, според KEUZEGIDS /2018,2019,2020,2021/

UNIFY е единствен екслузивен представител на WINDESHEM UAS /Виндесхайм/ в България и процедурата по кандидатстване и прием във всички програми е 100 % безплатна!

Университетът Виндесхейм се намира в град Зволе, северозиточна Холандия и има над 22 000 студенти, от 50 различни държави. Партнира си с над 300 други висши училища от цял свят, като предлага над 25 програми за обмен.

Windesheim е един от най-престижните университети по приложни науки в Холандия с богата история и голямо разнообразие от програми в сферите на бизнеса, маркетинга и комуникациите, инженерните науки и логистиката. Най-добрите програми на английски език са в сферата на бизнеса и международните проекти – International Business и Global Project and Change Management. Последната освен, че е уникална за цяла Холандия, е класирана като TOP Rated в сферата на бизнеса няколко години подред.  

Ако обмисляте да изучавате бизнес, искате да учите чужди езици, да разберете как да бъдете Trendsetter, проводник на промяната или имате интерес към всичко ново, модерно и съвременно, имате интерес към програмата Global Project and change management, то тогава това е точният за вас университет! През цялата седмица ще има  #takeover от Хриси в Инстаграм, която учи в университета и ще ни покаже своята студентска история.

Петък от 11ч. ще се проведе Online семинар,към който ще се присъедини и българскa студентка, който ще разкаже от първа ръка за студентския живот в Zwolle, какво е да работиш за университета и как се справя с живота в Холандия по време на пандемия.

Отговори на всички въпроси, свързани с кандидатстването, сроковете и необходимите документи, ще получите на нашия семинар в петък, 15.10.21. от 11 ч. онлайн през платформата Zoom.

Следете постовете ни на нашата Facebook страница, където ще представим най-важната информация за университета и нашия Instagram, в който ще имаме #takeover от Хриси, която учи в университета и ще ни покаже своята студентска история :)

IB Windessheim

Семинарът е напълно безплатен. Регистрацията е задължителна.

Ден преди събитието ще получите линк, на който ще може да гледате презентацията на живо. 

Logo