Седмица на университет "NHL Stenden"

Тази седмица продължаваме с тематичните ни такива, посветени на холандските университети. Представяме ви "Week of NHL Stenden".

Университета е един от най- големите и добри приложни университети в Нидерландия, като последните години е в топ 3. Програмите по International Hospitality, Tourism Managment, Leisure and Events често са в класациите за най- добри програми. 

През цялата седмица може да следите в социалните мрежи Takeover на студент, който учи в университета и който ще ви представя различните страни на студентския живот, избора на програма и университет.

Защо да изберете NHL Stenden University of Applied Sciences за вашето висше образование?

enlightened NHL Stenden University of Applied Sciences се намира в Леуварден, северна Холандия. Освен там, университета има кампуси в Емен, Мепел, Асен, Гронинген в Холандия и в Южна Африка, Катар, Бали, Китай, Италия и Тайланд.

enlightenedУниверситетът има 25 000 студенти и 2,250 служители в Холандия и в чужбина.

enlightenedОт избрания си курс, студентите работят в различни основни екипи от максимум 24 студента с мулти дисциплинарен подход.

enlightenedУникална и нова образователна концепция: Обучение базирано на Design thinking в съвместното създаване на работна и социалната среда.

enlightenedТри фокусирани области – Vital region, Smart Industry, Service Economy.

enlightenedУниверситетът подготвя студентите да станат компетентни кадри чрез обучение, работа, иноваторство в международен контекст. Grand Tour  е един от униканлните начини да се постигне това. По време на този тур студентите могат да открият нови аспекти в международни локации. Това е възможността на всеки студент да изкара своя обмен през 3тата година в един от кампусите на NHL Stenden в Бали, Катар, Тайланд, Китай или Италия.

Мисията на NHL Stenden е да отключи потенциала на всеки студент. Затова всеки получава персонална подкрепа и много възможности за работа върху индивидуалното си развитие. Също така, университета вярва в практикуването на наученото директно, затова в кампуса има много компании, създадени за практическо обучение на студентите. Hospitality Management програмата пък има собствени хотел, ресторант и конферентни зали, където студентите по специалноста могат да упражняват уменията в реална работна обстановка и с истински клиенти.

За града: 

Леуварден е град в Северна Холандия с население от около 107 000 души население. Там се намира и основният кампус на NHL Stenden University of Applied Sciences. Градът се отличава с красивата си архитектура, канали, кафенета, паркове и магазини. През 2018 година Леуварден беше избран за Европейска столица на културата, поради многото културни мероприятия, който се състоят ежегодно в градчето. Ежегодният Leip фестивал, който се организира през септември всяка година събира множество студенти в центъра на града за едно незабравимо музикално преживяване.

Петък, 8 Октомври от 15:00ч. ще имаме презентация със студентката Яна- учеща International Business в университета NHL Stenden и с нашата консултантка Йоана, която е завършила университетa NHL Stenden и след това е работила там.

РЕГИСТРАЦИЯ ТУК.

Регистрирайте се, за да получите достъп до събитието.

Следете Instagram профила ни за най-актуална информация за събитието, в който студенти от университета ще ни представят от първа ръка какво е да учиш в най-големия университет по приложни науки в Холандия.

Logo