Семинар за програмите по Туризъм в Холандия

Предстои ти кандидатстване в чужбина? Още не си сигурен коя специалност и кой университет да избереш?

UNIFY идва на помощ! Подготвили сме няколко поредни седмици на кариерно ориентиране, посветени на най-големите индустрии и най-предпочитаните програми и университети в Холандия.

Като единствен специализиран консултант за образование в Холандия, официален представител на над 15 от най-добрите холандски университети, както и консултант с над 1700 успешно изпратени студенти в Холандия, UNIFY разполага с цялата информация, която ви е необходима, за да направите правилния избор какво и къде да учите след 12 клас.Първата седмица на Юли посвещаваме на една от любимите ни индустрии, в която работните позиции и възможности са безкрайни - индустрията на Туризма, Хотелиерството и Ивент Мениджмънта.

Резултат с изображение за lets go travel png

 

Туризмът и Хотелиерството са едни от най-големите световни индустрии, носещи приходи от милиони долари. В днешния свят, пътуването става все по-достъпно за повече хора и затова това е една обещаваща професия.

Чудиш се какво можеш да работиш след като завършиш? Какви са предизвикателствата в тази сфера, имайки предвид бързо развиващите се технологии? Какво те очаква освен пътуванията и работата с клиенти? Какво точно се учи и кои са най-добрите университети в Холандия за тези програми? Каква е разликата между Туризъм, Хотелиерство и Ивент Мениджмънт? 

Отговори на всички тези въпроси можеш да научиш на нашия семинар, на специална лекция, посветена на HOSPITALITY индустрията, в петък, 05.07 от 16-17ч. в нашите офиси в София и Варна.

Семинарът е напълно безплатен. Местата са ограничени. Задължителна е предварителна регистрация ТУК.

Logo