Курс за подготовка на CV и мотивационно писмо- НЯМА МЕСТА

Хиляди студенти кандидатстват за университети в Холандия всяка година. Това, което отличава всеки един от тях е представянето им в мотивационното писмо и CV-то. 

Най-добрият начин да покажеш своята нагласа и личност на университета, още преди неговите представители да се свържат с теб, е чрез твоето CV и мотивационно писмо. 

Мотивационното писмо, което се изисква от холандските университети, е с различен формат, от това за другите държави. 

Ние в UNIFY от личен опит знаем колко важно е изготвянето на тези материали и за това предлагаме специализиран курс UnPrepared, в който ще споделим всички тънкости на съставянето на успешно CV и Мотивационно писмо. Kурсът ни UnPrepared цели да те улесни максимално в това, което повечето кандидат-студенти смятат за най-сложния елемент на кандидатстването.

Курсът включва уводна част за образованието в Нидерландия, изготвяне на CV и мотивационно писмо на място, така че вкъщи да трябва само да го разпишете и сглобите, проверка и редакция на крайното мотивационно писмо и CV. 

онлайн в ZOOM  06.10.2021, 15-17:00 часа 75 лв.
онлайн в ZOOM 13.10.2021, 11-13:00 часа 75 лв.
онлайн в ZOOM 20.10.2021, 15-17:00 часа 75 лв.
онлайн в ZOOM 27.10.2021, 11-13:00 часа 75 лв.


*** Забележка: Съветваме си да сте се насочили към университет и специалност преди да посетите курса, за да може да получите максимума от него. Ако не сте го направили все още, заповядайте на безплатна консултация при нас, за да ви помогнем да се насочите. 

Предварителната регистрация е задължителна, тъй като работим в малки групи и местата са ограничени. За записване може да се регистрирате ТУК.

Logo