СОФИЯ: Дни на образованието в Холандия, Eсен 2021

UNIFY (единственият специализиран консултант за образование в Холандия) организира за 15-ти пореден път най-голямото изложение на холандски университети - ДНИ НА ОБРАЗОВАНИЕТО В ХОЛАНДИЯ 2021!  

Ще имате възможност да се срещнете на живо с най-голям брой Холандски университети на едно място, да посетите безброй полезни семинари за кариерно ориентиране, за студентско финансиране, за изготвяне на документи за кандидатстване, за ученици, студенти и родители.

Тъй като системата за кандидатстване в Холандия отваря през месец Октомври и по-ранно кандидатстване не е възможно, по време на изложението е най-подходящото време да си изберете специалност и университет, а ние от UNIFY ще ви помогнем да го направите и да извървите пътя до входната врата на мечтания университета.

Ще можете да:
smileyда присъствате на всички презентации, водени от специализираните кариерни консултанти;
smileyда се срещнете с представителите на унвиерситетите, които ще дойдат специално за събитието от Холандия; 
smileyда посетите специализиран щанд на UNIFY, където ще получите информация за стъпките и процесите на кандидатстване.

Всичко за образованието в Холандия на едно място!

 


"Дни на образованието в Холандия, Есен 2021" - СОФИЯ

КОГА И КЪДЕ?

18 Септември 2021, събота
10:00 - 16:00 17:00 часа 
София, зала 10 на НДК, вход от към А4


***ВАЖНО***

Всички мерки за безопасност ще бъдат спазени! Презентациите ще се водят в отделна зала с намален капацитет, а щандовете на университетите ще са разположени на открита тераса под шатри, с цел по-голяма безопастност.

Входът за събитието ще е от към вход А4 на НДК-а. Ако има повече посетители от разрешения капацитет, спрямо действащите регулации, ще ви помолим за достатъчно търпение, за да изчакате вашия ред.

Поради ограничения капацитет и големия интерес към събитието:
- обявяваме ново удължено време от 10:00 до 17:00 часа;
- подготвили сме нова програма за презентациите;

По този начин, ще дадем възможност на всички да се включат в срещите с университетите и в презентациите.

Маските са задължителни в закритите помещения, а местата ще са на 1,5 м разстояние.
 

НОВА ПРОГРАМА:

Презентацията, която сме подготвили включва цялата важна и необходима информация за как да изберем правилния университет и специалност, разлики в университетите, класации на най-добрите университети в Холадния, всичко за образователната система, процеса на кандидатстване, студентско финансиране, настаняване и търсене на квартира, подготовка на документи, подготовка за заминаване и др.

Ще се проведе 5 пъти през деня. Подходяща за всички ученици от 9-12 клас, родители, бакалаври, магистри.  

enlightened10:00 - 10:40 Don't panic - Пътеводител на кандидат-студента в Холандия.
/презентация на UNIFY, единственият специализиран консултант за Холандия и официален представител на университетите за България/
enlightened11:00 - 11:40 Don't panic - Пътеводител на кандидат-студента в Холандия.
/презентация на UNIFY, единственият специализиран консултант за Холандия и официален представител на университетите за България/
enlightened13:00 - 13:40 Don't panic - Пътеводител на кандидат-студента в Холандия.
/презентация на UNIFY, единственият специализиран консултант за Холандия и официален представител на университетите за България/
enlightened14:00 - 14:40 Don't panic - Пътеводител на кандидат-студента в Холандия.
/презентация на UNIFY, единственият специализиран консултант за Холандия и официален представител на университетите за България/
enlightened15:00 - 15:40 Don't panic - Пътеводител на кандидат-студента в Холандия.
/презентация на UNIFY, единственият специализиран консултант за Холандия и официален представител на университетите за България/

Участници:

Университетите от Холандия, които ще присъстват на събитието може да видите тук. 

Събитието цели да информира бъдещи кандидат-студенти за Холандия и техните родители, за всичко най-важно, което трябва да знаете за:

  • образователната система в Холандия;
  • разликите в университетите в Холандия;
  • класациите на университетите от Холандия;
  • необходимите документи за кандидатстване в Холандия;
  • срокове за подаване на документи в Холандия;
  • студентско финансиране;
  • учебни такси, стипендии и субсидии;
  • настаняване и квартири в Холандия;
  • кариерното ориентиране и избора на специалност;
  • и много други. 

Цялата тази информация ще получите по време на презентациите, които ще се водят от специализираните консултанти на UNIFY, всеки от които е завършил своето образование в Холандия и може да предаде своя личен опит на бъдещите студенти, както и ще имате възможност да зададете всичките си въпроси директно на университетите и студентите, които в момента учат в тях или на представители на университетите, които са дошли специално от Холандия за събитието!Вход свободен. Регистрацията е задължителна за всеки присъстващ, заради ограничението на местата в залите.

enlightenedРегистрация изложение в София ТУК. 

За най-актуалната информация и визитки на участниците, може да следите събитието във Facebook и Instagram профила ни, както и  на страницата на събитието.

За всякаква допълнителна информация относно образованието и безплатното кандидатстване в Холандия, не се колебайте да се свържете с UNIFY – единственият специализиран консултант за образование в Холандия!

Очакваме ви, 
Екипът на UNIFY

Logo