Седмица на университет TILBURG от Нидерландия

През тази седмица имаме удоволствието да ви представим един от най-добрите изследователски университети в Холандия, а именнно Tilburg University. Университетът е обявен за лидер в обучението по икономика, бизнес науки и право. NVAO (Организацията за акредитация на Холандия и Белгия) е наградила университета в Тилбург със специална награда за сигурност в качеството на образованието. Tilburg University се класира на 6-то място в Европа за обучение по икономика, според US News Ranking и е в ТОП 50 на най-добрите висши учебни заведения в света по: Business & Economics, Law and Psychology (Times Higher Education World University Ranking, 2021), Accounting & Finance и Economics & Econometrics (QS Rankings by Subject, 2021).

Tilburg University предлага на своите кандидат-студенти 14 бакалавърски програми на английски език и над 60 магистърски програми на английски език. Програмите, които се предлагат в университета са в сферата на Бизнес, Икономика, Право, Психология, Хуманитарни, Арт и Социални науки.

Град Тилбург се намира в провинция Северен Брабант, населението му е около 200 000 жители, а студентите в града са около 25 000. Освен че е известен с университета си, градът е и популярна туристическа дестинация в Холандия заради възможности за забавления, красивия си център и спокойните паркове. В университета в Тилбург образованието и спорта могат да бъдат лесно съчетани, тъй като университетът предлага много добри възможности. В спортния център се организират занятия по около 45 различни спорта. Още повече, че някои от талантливите спортисти активно се подкрепят от университета.

UNIFY е официален представител за България на Tilburg University. Това означава, че всички услуги около кандидатстването на студента са напълно безплатни, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към университета, както и съдействие преди заминаване.

Следете постовете ни на нашата Facebook страница, където ще представим най-важната информация за университета и нашия Instagram, в който ще имаме #takeover от Мирела Коева, която тази година завърши Human Resource Studies в Tilburg University, с допълнителна специализация в Data Analysis. Тя ще ни разкаже своята студентска история и ще ни разкаже повече за програмата си и университета. 

Петък, от 15ч. ще има онлайн семинар за универсигтета, заедно с Мирела, която ще ни разкаже за това какво е учиш в Tilburg University, как го е избрала и ще отговори на всичките ви въпроси.

Семинарът е напълно безплатен. Регистрацията е задължителна.

След като се регистрирате, ще получите линк, на който ще може да гледате презентацията на живо. 

Logo