Седмица на университета FONTYS от Нидерландия

Fontys University of Applied Sciences е един от ТОП университетите в Нидерландия. Много българи всяка година стават част от голямото семейство на университета. Затова и тази седмица ще бъде изцяло посветена на Fontys UAS.

Със своите 44 500 студентa, 4 000 международен персонал и изобилие от програми, които покриват почти всеки сектор, Fontys University of Applied Science е една от най-големите институции за висше образование в Нидерландия.Разнообразието от програми на английски език, различните локации в трите града: Айндховен, Венло и Тилбург, осигуреното настаняване, задължителните стажове, бързата реализация след завършване са само едни от малкото причини университета да е сред предпочитаните дестинации за образование в чужбина. 

В кампуса в град Айндховен са разположени предимно IT и инженерните специалности, докато в кампус Венло са съсредоточени програми с бизнес насоченост. Креативните специалности може да откриете в кампуса на университета в Тилбург. 

А ето и част от най-желаните програми в университета:

ICT & Software Engineering

Electrical and Electronic Engineering

Mechanical Engineering

Automotive Engineering

International Business

International Marketing

International Finance and Contol

Logistic Management

Digital Business Concepts

International Lifestyle Studies

 През цялата седмица може да следите нашите социални мрежи  Facebook и Instagram, където ще получите информация за градовете, различните кампуси, повече информация за отделните програми, студентския живот, намирантето на настаняване, трикове за по-лесно вземане на изпитите и още много полезна информация от практиката.

На гости за #takeover ще ни бъде Калоян, който е студент във Fontys University of Applied Sciences в град Айндховен, със специалност ICT (Information & Communication Technology). Той ще разкаже за различните специализации и как можеш да си избереш един от 5-те профила, какво е да работиш в международна среда и да имаш състуденти от цял свят.

Петък от 15ч. ще бъде и семинарът на университета, по време на който ще научите не само повече за различните специалности, какво се учи, какви са изискванията, а и ще получите отговор на своите въпроси! Калоян ще бъде там за да разкаже защо и как е избрал профила ICT & Media Design, как се дели на три главни предмета - уеб програмиране, продукция за медията (фотография, видеография, графичен дизайн, 3D моделиране) и UX дизайн.

Семинарът е напълно безплатен. Регистрацията е задължителна.

След като се регистрирате, ще получите линк, на който ще може да гледате презентацията на живо. 

Logo