Седмица на университета BREDA от Нидерландия

Лятото е в разгара си, но кандидат-студентската кампания за образование в чужбина продължава! За всички, които искат да учат в Нидерландия, кандидатстването започва през Октомври месец, а дотогава сме ви подготвили специални седмици на университетите, в които да представим най-добрите програми на английски език в Нидерландия!

Като единствен специализиран консултант за образование в Холандия, официален представител на над 20 от най-добрите холандски университети, както и консултант с над 3000 успешно изпратени студенти в Холандия, UNIFY разполага с цялата информация, която ви е необходима, за да направите правилния избор какво и къде да учите след 12 клас.

Старираме с университет Breda University of Applied Sciences, който е един от най-предпочитаните университети в Нидерландия. UNIFY е единственият ексклузивен официален представител на университета в България, а част от консултантите в екипа са завършили точно в Бреда!Университетът BREDA е обявен за най-добрия специализиран университет в Нидерландия с най-добри бакалавърски и магистърски програми в сферата на:

#CreativeBusiness 
#MediaManagement 
#GameTechnologies 
#TourismManagement 
#HotelManagement 
#Logistics 
#EventManagement 
#BuiltEnvironment и др.

Как ще прочете седмицата на университета:

Следете ежедневните постове и сторита в социалните ни мрежи Facebook и Instagram, където ще получите информация за:

1) Понеделник ще разберете малко повече за студентката Мариета, която успешно се дипломира тази година. Тя ще ви разкаже защо е избрала да учи в чужбина, защо е предпочела обраозвание в Нидерландия, на какви стажове и обмени е ходила.

2) Вторник ще научите повече за самия университет, кампусът му и какви програми предлага.

3) Сряда ще бъде посветен на студентскяи град Бреда, малки трикчета как да намерите настаняване, откъде да си купите колело, къде са студентските партита и много друга полезна информация.

4) Четвъртък ще имате възможност да задавате всичките си въпроси през целия ден на Q&A сесия.

5) Петък, от 15ч. ще се проведе презентация за спецификите на програмите и университета, през платформата ZOOM. Ще си говорим за изисквания, документи, срокове, интервюта и още куп подробна информация, която ще ви е полезна за предстоящия прием! Също така ще отговаряме на вашите въпроси!

Семинарът в Петък е напълно безплатен, единствено трябва да направите РЕГИСТРАЦИЯ ТУК.  

Logo