Курс по нидерландски език

Приет си в университет в Холандия и се чудиш как да се подготвите най-добре за своето заминаване? Не ти се кача началото на лятото да започнеш в твоя курс по нидерландски? Значи следващите редове са за теб. 

Не се тревожи, ние сме ви подготвили няколко неща, за да се чувстваш спокоен и готов за новата страница на живота ти. А ето и първото от тях: Курс по нидерландски език за начинаещи!

Над 95% от населението на Холандия говори английски език, но какво по-хубаво от това да пристигнеш в страната на лалетата и да имаш основни познания и по нидерландски език. Всички ще ти се радват да говориш езика им, a както знаем всички, той си има своите специфики. Владеенето на начално ниво нидерландски език ще ти отвори повече възможности при намиране на стаж или работа, а всеки език разбира се, отваря много повече врати пред теб

Ние ти предлагаме едномесечен курс по нидерландски език, който е подходящ за начинаещи, без никакъв опит с този език. Курсът се води от специализиран консултант, който е учил и живял в Холандия, и владее нидерландски език. Нивото, което се учи по време на курса е A1. Това ниво покрива основни знания за граматика, разговаряне на основни теми, богат речник от основни думи, водене на кратки диалози, четене на текст с разбиране. В края на курса ще получите и сертификат за изкарани 40 учебни часа на ниво А1. 

Времетраене: Курсът е 5-седмичен, от 14 Февруари до 16 Март 2022. Продължителността е 40 учебни часа, които са разпределени всеки Понеделник и Сряда, по 4 учебни часа на ден

Цена: 380 лв. за целия курс + материали за ученици на UNIFY, за останалите 450

Място на провеждане: онлайн платформа Zoom

Групите са ограничени от 6 до 8 човека, а записването става предварително.

регистрация - ТУК

Начин на записване: Свържете се с вашия консултант за повече информация или на 0887027077, yoana@unify.bg.

Logo