Ден на университета NHL Stenden от Холандия

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С УНИВЕРСИТЕТА NHL STENDEN!

17 март 2021, сряда
от 13:00 до 16:00 часа
Онлайн в платформата Zoom

РЕГИСТРАЦИЯ ТУК.

UNIFY съвместно с университета по приложни науки NHL Stenden University of Applied Sciences организират онлайн виртуален ден, в който всички кандидат-студенти да могат да усетят атмосферата на практическото обучение, да се запознаят с настоящи български студенти от различни специалности и да разберат какво е да си студент в Холандия за един ден!

По време на онлайн виртуалния ден ще имаш уникалната възможност:

yes Да се запознаеш с единствения холандски университет, който има кампуси и извън Холандия -  в Бали, Катар и Южна Африка;

yes ТОП 3 университет по приложни науки в Холандия според класацията Keuzegids за 2021 г.;

yes Да участваш в реални уъркшопи и да работиш по казуси, поставени от преподаватели в университета;

yes Да научиш повече за програмата Grand Tour, която ти дава възможност да се обучаваш по един семестър в Бали, Катар или Южна Африка;

yes Да разбереш повече за най-търсената програма Creative Business – какво се изучава и каква е реализацията след завършване; 

yes Да се запознаеш с настоящи студенти от NHL Stenden, които ще споделят личния си опит и ще разкажат за обучението си по време на пандемия;

И най-важното - ще се запознаеш с различните специалности и ще можеш да зададеш въпросите си за всяка една от тях. Специално за теб NHL Stenden University of Applied Sciences идва със своите най-добри преподаватели от програмите: Creative Business и Tourism Management and Hospitality


ПРОГРАМА:

13:00 – 13:30 Откриване и представяне на университета от завършили и настоящи студенти (Йоана Савова и Кристина Иванова)
13:30 – 14:15 “Why study Tourism and Hospitality Management at NHL Stenden?” - презентация и разкази на настоящи и  завършили студенти (Мария Плачкова, Петър Нейчев и Веселла Ганева)
14:15 – 15:00 Workshop  "Creative Business” от Яна Симеонова
15:00 – 15:30 Workshop  “Dealing with fear of unknown”, работилница за личностно развитие, представена от специализиран коуч Ekaterina Glas 
15:30 – 16:00 "Какво е да си студент в Холандия?" - Q&A сесия с български студенти 

Какво да очакваш от интерактивните уъркшопи?
Най-добрият начин да усетиш какво представлява обучението на практика, е да се впуснеш в практическите казуси и упражнения, които са ежедневие за студентите. 

Преподавателите по Туризъм, Hospitality и Creative Business са подготвили специални материали и задачи за всички участници, така че да могат да се почувстват студенти за 1 ден! Това е и най-добрият начин да разберете какво да очаквате от практическото обучение, както и е отлична възможност да научите нови неща!

Защо да изберете NHL Stenden University of Applied Sciences за вашето висше образование?

enlightened NHL Stenden University of Applied Sciences се намира в Леуварден, северна Холандия. Освен там, университета има кампуси в Емен, Мепел, Асен, Гронинген в Холандия и в Южна Африка, Катар, Бали, Китай, Италия и Тайланд.

enlightenedУниверситетът има 25 000 студенти и 2,250 служители в Холандия и в чужбина.

enlightenedОт избрания си курс, студентите работят в различни основни екипи от максимум 24 студента с мулти дисциплинарен подход.

enlightenedУникална и нова образователна концепция: Обучение базирано на Design thinking в съвместното създаване на работна и социалната среда.

enlightenedТри фокусирани области – Vital region, Smart Industry, Service Economy.

enlightenedУниверситетът подготвя студентите да станат компетентни кадри чрез обучение, работа, иноваторство в международен контекст. Grand Tour  е един от униканлните начини да се постигне това. По време на този тур студентите могат да открият нови аспекти в международни локации. Това е възможността на всеки студент да изкара своя обмен през 3тата година в един от кампусите на NHL Stenden в Бали, Катар, Тайланд, Китай или Италия.

РЕГИСТРАЦИЯ ТУК.

Регистрирайте се, за да получите достъп до събитието.

Следете Instagram профила ни за най-актуална информация за събитието, както и #studenttakeover, в който студенти от университета ще ни представят от първа ръка какво е да учиш в най-големия университет по приложни науки в Холандия.

Logo