Ден на University of Twente от Холандия

 

РЕГИСТРАЦИЯ ТУК.

 

UNIFY и University of TWENTE организират специално за вас:

TWENTE DAY - Бъди студент за 1 ден в университета!
20 февруари 2021, събота
от 10:00 до 12:00 часа
Онлайн в платформата Zoom

 

По време на онлайн виртуалния ден ще имате уникалната възможност:

enlightenedДа се запознаете с най-добрия технически университет в Холандия за 2020 според класацията Keuzegids;

enlightenedДа научите повече за най-търсените бакалавърски програми от първо лице от български студенти;

enlightenedДа се информирате за най-добрите програми Technical Computer Science, Psychology и International Business Administration;

enlightenedДа се запознаете с настоящи студенти от TWENTE, които ще споделят личния си опит и ще разкажат за обучението си по време на пандемия;

enlightenedДа чуете защо магистърските програми са толкова предпочитани;

enlightenedДа разберете как изглежда обучението по време на пандемия, както и всичко за успешния прием и необходимите документи.

enlightenedИ най-важното - ще ви запознаем с различните специалности и ще можете да зададете въпросите си за всяка една от тях.

Специално за вас, University of TWENTE идва със студенти от програмите: Technical Computer Science, Psychology и International Business Administartion, които ще ви ги представят от първо лице!

ПРОГРАМА

10:00 –10:30     Откриване и Oбщо представяне на University of TWENTE от Hanna Dinkelbach
10:30 – 10:45    На фокус: Technical Computer Science с българския студент Влади
10:45 – 11:00    На фокус: International Business Administration, представяне от студент
11:00 – 11:15    На фокус: Psychology, представяне от студент
11:15 – 11:30    На фокус: Магистратура в Нидерландия
11:30 – 12:00   Talk show /Q&A сесия/ с български студенти за практическите въпроси като настаняване, кандидатстване, изпити, финансиране, срокове, документи, студентски живот и т.н.

Какво да очаквате от кратките презентации?
Разкази на български студенти и представители на отделните програми от първо лице! Споделяне на личния им опит, както и предимствата на отделните програми.

Защо да изберете UNIVERSITY OF TWENTE за вашето висше образование?

yes Най-добрият технически университет в Холандия за 2020  - с над 60- годишна история, университетъ TWENTE е един от най-динамично развиващите се и предлагащи безупречно качество бакалавърски и магистърски програми.

yesУникални специалности – TWENTE предлага редица бакалавърски програми на английски език, които нямат аналог в нито един друг университет. Пример за това са програмите Creative Technology и Advanced Technology, които обединяват най-модерните технологии и инженерна мисъл и ги адаптират към нуждите на съвременния свят.

yes Най-предприемчивият университет в Холандия за последните 4 години -  класацията Scienceworks дава това престижно отличие не University of Twente от 2016 до 2020. Критериите, на които трябва да отговаря дадена институция, за да получи отличието е брой изобретения, които са довели до успешен start up /за TWENTE всяка година те са между 15 и 25/, броят патенти, за които е кандидатствано от страна на университета на годишна база, както и редица други фактори, всички от които TWENTE е водещ.

yes Градът – Enschede е известен като един от най-индустриалните градове в Холандия. Благодарение на близостта с Германия, както и на наличието на над 30 000 студенти, които живеят в Енсхеде, градът е един от най-динамичните и бързо развиващи се в страната.

РЕГИСТРАЦИЯ ТУК.

Регистрирайте се, за да получите достъп до събитието.

Следете Instagram профила ни за най-актуална информация за събитието, както и #studenttakeover, в който студент от университета ще ни представи от първа ръка какво е да учиш в най-добрия технически университет в Холандия.

Logo