Студент за ден в университета Windesheim, Нидерландия

РЕГИСТРАЦИЯ ТУК.

 

UNIFY и WINDESHEIM University of Applied Sciences организират специално за вас:

Windesheim Day - Бъди студент за 1 ден в университета!
03 февруари 2021
от 16:00 до 18:30 часа
Онлайн в платформата Zoom

 

По време на онлайн виртуалния ден ще имаш уникалната възможност:

enlightenedДа се запознаеш с класирания на 2-ро място за най-добър университет в Холандия;

enlightenedДа участваш в реален казус по групи на тема Project Management;

enlightenedДа спечелиш награда книга „Stuff Dutch people like” от университета Windesheim;

enlightenedДа се информираш за едни от най-добрите бизнес програми;

enlightenedДа научиш повече за програмата Global Project and Change Management , защо е уникална и с какво е по-различна;

enlightenedДа разбереш какво означава Honors Degree и защо е толкова специално;

enlightenedДа чуеш възможностите за стажове, които карат нашите студенти във Филипините например;

enlightenedДа се запознаеш с настоящи студенти от Windesheim, които ще споделят личния си опит и ще разкажат за кариерната си реализация по време на следването и след завършване;

enlightenedДа научиш как се прави успешен проект още докато си студент;

enlightenedДа разбереш как изглежда обучението по време на пандемия, както и всичко за успешния прием и необходимите документи.

enlightenedИ най-важното - ще се запознаеш с различните специалности и ще можеш да участваш в реален практически казус. Специално за теб Windesheim University of Applied Sciences идва със своите най-добри преподаватели от програмите International Business & Global Project and Change Management!

ПРОГРАМА:

16:00 – 16:15   Откриване + обща информация за Windesheim University of Applied Sciences
16:15 – 16:45   Реална Лекция от програмите International Business и Global Project Change Management + задаване на практически казус към участниците
16.45 – 17:25   Практически казус на тема “Project Management“
17.25 – 17:30   Почивка
17:30 – 17:45   Представяне на резултатите от практическата задача по групи
17:45 – 18:30   Q&A сесия със студенти и даване на наградата на най-добрия участник казуса

 

Какво да очакваш от виртуалната лекция и работилница?
Най-добрият начин да усетиш какво предсатвлява обучението на практика, е да се впуснеш в практическите казуси и упражнения, които са ежедневие за студентите от Холандия. Преподавателите са подготвили специални материали и задачи за всички участници, така че да могат да се почувстват студенти за 1 ден! Това е и най-добрият начин да разберете какво да очаквате от практическото обучение, както и е отлична възможност да научите нови неща!

Защо да изберете WINDESHEIM UAS за вашето висше образование?

yes Windesheim UAS е на 2-ро място в класацията за най-добър университет в Холандия за трета поредна година. Освен това студентите дават една от най-високите оценки за student satisfaction категорията.

yes Кампусът - oсвен, че е един от най-модерните, кампусът на университета Windesheim е и един от най-еко-съобразните в цяла Холандия! Със стъклена обвивка и екологично чисти пространства, той събира на едно място редица модерни медиа центрове, спортен център, компютръни зали, дори си има работилница за поправка на колела.

yes Програмата Global Project and Change Management  - единствена по рода си програма без аналог в нито един друг университет в Холандия. Специалността е комбинация от мениджмънт и устойчиво развитие. Ако искаш да промениш света и те вълнуват теми като глобалното затопляне, правата на човека, общественото здраве, социалната отговорност, то тази програма е точно за теб!

yes Партньорство с ООН и стаж във Филипините  - Windesheim е част от програма на ООН за подобряване на академичното ниво на страни от третия свят. По тази причина студентите, които участ по програмата Global Project and Change Management  могат да изберат да карат стажа си в неправителствена организация във Филипините, която се занимава с подпомагане на психологическото здраве на децата  и намаляване на рисковете от природни бедствия.

yes Има собствено настаняване - университетите в Холандия по правило нямат общежития. Университетът Windesheim предлага гарантирано настаняване в сградата The Hive, което е само за студентите от програмата по Global Project and Change management.

РЕГИСТРАЦИЯ ТУК.

Регистрирайте се, за да получите линк за достъп до събитието.

Следете Instagram профила ни за най-актуална информация за събитието, както и #studenttakeover, в който студенти от университета ще ни представят от първа ръка какво е да учиш в един от най-добрите и красиви университети по приложни науки в Холандия.

Logo