Виртуален ден на университета FONTYS от Холандия

РЕГИСТРАЦИЯ ТУК.

UNIFY и FONTYS организират специално за вас:

Fontys Study Day - Бъди студент за 1 ден в университета!
16 януари 2021
от 11:00 до 15:00 часа
Онлайн в платформата Zoom

 

По време на онлайн виртуалния ден ще имате уникалната възможност:

enlightenedДа се запознаете с най-големия университет по приложни науки в Холандия;

enlightenedДа участвате в реални уъркшопи и да работите по казуси, поставени от преподаватели в университета;

enlightenedДа се информирате за най-добрите програми в сферата на IT, Бизнес, Логистиката и Маркетинга в Холандия;

enlightenedДа се запознаете с настоящи и бивши студенти от Fontys, които ще споделят личния си опит и ще разкажат за кариерната си реализация по време на следването и след завършване;

enlightenedДа научите как се прави успешен start-up проект и какво е да имаш собствена компания, още докато си студент;

enlightenedДа разберете как изглежда обучението по време на пандемия, както и всичко за успешния прием и необходимите документи.

enlightenedИ най-важното - ще ви запознаем с различните специалности и с преподаватели от програмите: Marekting Management, ICT и Logistics Management & Engineering!

ПРОГРАМА:

11:00 –11:30       Откриване + Обща информация за FONTYS, Alexander Betov
11:30 – 12:15      Marketing Workshop: How does marketing manipulate your everyday life?
Get a first impression of marketing and how marketing influences your behaviour.
By:
Alexander Betov, Fontys IB alumnus and Marketing lecturer
Dara Bakalova, Fontys Marketing student                                                                                             
Geno Genov, Fontys Marketing student
12:15 – 13:00      Logistics Workshop: Experience a real logistics challenge - Help Bulgarian’s E-commerce seller to analyse its warehouse planning with regards to capacity
Kiril Ludachki, Manager Logistics and Transport at eBag.bg and Fontys Logistics graduate, will take you on a tour behind the scenes of his job. Hear what a study in Logistics can mean for your career and get a better picture about one of the many job profiles you can choose after your graduation.
By:
Sophia Gruner, Fontys Logistics Lecturer
Kiril Ludachki, Fontys Logistics alumnus and Manager Logistics and Transport at Ebag.bg
Ivaylo Grigorov, Fontys Logistics student
13:00 - 13:45      IT & Engineering presentation: Къде и как се реализират студентите от IT & Engineering Програмите в Холандия?
By:
Anjela Melkonyan, Fontys ICT student
Stefan Mitev, Fontys ICT alumnus and Android Engineer at ING Bank Amsterdam
Bozhidar Uzunov, Fontys Electrical Engineering alumnus and Founder/CTO at Fluxata
13:45 – 14:15      Образование в чужбина по време на пандемия – примерът на FONTYS
By: Alexander Betov and Sophia Gruner + current Fontys students
14:15 – 15:00      Talk show & Q&A с българските студенти от FONTYS със специалности: Business, IT, Logistics, Marketing
By: Alek, Dara, Geno, Anji, Bozhidar, Stefan

Какво да очакваш от виртуалните уъркшопи?

Най-добрият начин да усетиш какво предсатвлява обучението на практика, е да се впуснеш в практическите казуси и упражнения, които са ежедневие за студентите. Преподавателите по Маркетинг и Логистика са подготвили специални материали и задачи за всички участници, така че да могат да се почувстват студенти за 1 ден! Това е и най-добрият начин да разберете какво да очаквате от практическото обучение, както и е отлична възможност да научите нови неща!

Защо да изберете FONTYS UAS за вашето висше образование?

yes Най-големият приложен университет. Има над 50 000 студенти от цял свят и кампуси в 3 града в Холандия – Айндховен, Венло и Тилбург.

yes Гъвкавост на обучението – в програмите по бизнес и марекетинг можеш да смениш специалността си след 1-вата година без никакъв проблем. Същото е валидно и за всички специалност в сферата на ICT.

yes  Кампусите - модерни, зелени и създадени с любов и мисъл за студентите. Умни класни стаи, възможности за групови събирания, както и зали с всякаква апаратура.

yes Стаж и работа по време на следването - стажът е задължителна част от обучението във всички университети по приложни науки в Холандия. Фонтис има връзка с всички водещи компании в сферата на IT като Phillips, Siemens, както и водещи в много други сфери - IKEA, Amazon  и мн. др. Голяма част от студентите изкарват задължителния си стаж именно там.

yes Гарантираното настаняване - едно от най-големите предимства на университета Фонтис е гарантираното настаняване за всички студенти 1-ви курс.

yes Алумни – завършилите Фонтис могат да се похвалят с кариера във всички световни водещи компании не само в Холандия, но и по целия свят. Студентите намират кариерна реализация в Nike, Bosch, BMW, Phillips, Amazon, Amsterdam bank, Deutche bank и мн. др.  Можете да разгледате историите на успелите студенти на сайта ни ТУК

 

РЕГИСТРАЦИЯ ТУК.

Регистрирайте се, за да получите достъп до събитието.

Следете Instagram профила ни за най-актуална информация за събитието, както и #studenttakeover, в който студенти от университета ще ни представят от първа ръка какво е да учиш в най-големия университет по приложни науки в Холандия.

Logo