Седмица на университета ZUYD в Мaastricht

За всички, които обмислят да продължат обучението си в Холандия (след 12ти клас или за магистратура), сме подготвили седмици на университетите, в които да представим най-добрите програми на английски език в Холандия!

Като единствен специализиран консултант за образование в Холандия, официален представител на над 15 от най-добрите холандски университети, както и консултант с над 2200 успешно изпратени студенти в Холандия, UNIFY разполага с цялата информация, която ви е необходима, за да направите правилния избор какво и къде да учите. 

Тази седмица е посветена на университета ZUYD, който освен университет по приложни науки, има академия, консерватория и най-доброто Hotel management School за цяла Холандия. UNIFY е официален представител на ZUYD University of Applied Scineces  в България и процедурата по кандидатстване и прием във всички програми е напълно безплатна!

ZUYD университет се намира в Маастрихт и има 14 000 студенти. Отличава се с това, че освен масовите международни програми по International Business, предлага една от най-добрите програми в Европа по European Studies и Interdisciplinary Arts на английски език. Освен тези програми, университетът разполага със собствена консерватория, в която предлага програма по Music и собствен Hotel School Maastricht, в който предлага TOP rated програма по Hospitality (Hotel) Management. Програмата по Хотелиерски мениджмънт е на повече от 60 години и е отличена за най-добрата програма за цяла Нидерландия за 2019 година, а самите студенти учат в отделен кампус, който наподобява хотел, разположен в бивш дворец в Нидерландия. 

Hotelschool op unieke campus – Hotel Management School Maastricht ...

Online Ден на отворените врати в Hotel Management School ...

Ако обмисляте да продължите обучението си в някоя от тези сфери, искате да разберете какви са сроковете и изискванията за прием, както и какви са процедурите по селекция на кандидатите, не  пропускайте да се включите в семинара, посветен на ZUYD  онлайн в платформата Zoom този петък, 13.11 от 16:00 часа. Към семинара ще се включи и Кристина, която е студент в университета и ще ви разкаже повече за програмите, защо е избрала този университет и как се справя с почасовата работа в Холандия. 

Следете постовете и сторитата на нашия Instagram, в който ще имаме #takeover от Кристина. 

Семинарът е напълно безплатен. Регистрацията е задължителна.

След като се регистрирате, ще получите линк, на който ще може да гледате презентацията на живо. 

Logo