Седмица на университета HZ от Холандия

 

За всички ученици в 11 и 12 клас, които обмислят да продължат обучението си в Холандия, сме подготвили седмици на университетите, в които да представим най-добрите програми на английски език в Холандия!


Като единствен специализиран консултант за образование в Холандия, официален представител на най-добрите  университети, както и над 2200 успешно изпратени студенти в Холандия, UNIFY разполага с цялата информация, която ви е необходима, за да направите правилния избор какво и къде да учите след 12 клас.

Тази седмица е посветена на HZ University of Applied Sciences – Попадащ в ТОП 3 на най-добрите университети в Холандия за последните 10 години според класацията KEUZEGIDS. Три от бакалавърските програми са класирани сред най-добрите в сферата си, като специалността Civil Engineering заема 1-во място за най-добра програма в Холандия.

UNIFY е официален ексклузивен представител на HZ UAS в България и процедурата по кандидатстване и прием във всички програми е 100 % безплатна!

Университетът HZ се намира във Влисинген – курорно градче на югозападното крайбрежие. Университетът HZ е „бутиков“ по смисъла на малкия брой студенти /около 5 000/ и личното отношение към всеки един от тях. Има около 700 международни студенти, които идват от над 50 различни държави. Университетът предлага програми в сферата на Бизнеса, Туризма, Логистиката, Химията и Инженерството, като за всяка една има възможност за стаж и обмен с институции от цял свят.  

Ако обмисляте да изучавате бизнес, искате да учите чужди езици и да разберете какви специализции предлага университета HZ, какви стажове можеш да изкараш, можеш да се включиш в семинара, посветен на HZ University онлайн или на място в офиса в София на UNIFY

Към семинара ще се присъединят фантастичните български студентки Рая и Михаела, които ще разкажат от първа ръка за студентския живот във Влисинген. Следете нашия Instagram, в който ще имаме #takeover от Рая и Михаела, които ще ни покажат своята студентска история :)

 

Отговори на всичките си въпроси можеш да получиш на нашия семинар в петък, 09.10.20 от 11:00 ч. и от 16:00 ч. в нашия офис в София и онлайн през платформата Zoom.

Семинарът е напълно безплатен. Регистрацията е задължителна.

След като се регистрирате, ще получите линк, на който ще може да гледате презентацията на живо. 

Logo