Седмица на университета SAXION от Холандия

За всички, които обмислят да продължат обучението си в Холандия (след 12ти клас или за магистратура), сме подготвили седмици на университетите, в които да представим най-добрите програми на английски език в Холандия!

Като единствен специализиран консултант за образование в Холандия, официален представител на над 15 от най-добрите холандски университети, както и консултант с над 2200 успешно изпратени студенти в Холандия, UNIFY разполага с цялата информация, която ви е необходима, за да направите правилния избор какво и къде да учите. 

Тази седмица е посветена на Saxion University of Applied Sciences – основан през 1875 година и в момента е една от най-големите образователни институции в цяла Холандия. UNIFY е официален представител на Saxion UAS  в България и процедурата по кандидатстване и прием във всички програми е 100 % безплатна!

Университетът Saxion има 3 кампуса в най-голямата провинция в северозиточна Холандия  - в Енсхеде, където е централният кампус, в Апелдорн и в Девентер. Университетът има над 25 000 студенти, от 70 различни държави  и  партнира с над 300 други висши училища от цял свят, като предлага над 25 програми за обмен по време на обучението. 

Saxion UAS е един от най-големи университети по приложни науки в Холандия с богата история и голямо разнообразие от програми в сферите на бизнеса, туризма, хотелиерството, управление на човешки ресурси, компютръните науки, Game Design, инженерните специалности и фешън програмите. Всички програми са на английски език и предлагат практическо обучение, като специалността по International Human Resource Management, както и програмите по Electrical Engineering и Applied Computer Science са класирани като Top Rated за 2020, според холандската класация Keuzegids 2020.

Всички програми на университета може да видите тук. 

Ако обмисляте да изучавате бизнес, Game Design, компютърни науки, фешън, инжинерни програми или туризъм и хотелиерсто,  искате да учите чужди езици и да бъдете част от международна студентска общност, включете се в семинара, посветен на Saxion University of Applied Sciences. Към семинара ще се присъединят представител на университета и български студент, които ще разкажат от първа ръка за образованието и студентския живот, както и за стажовете, предметите, които се изучават и кариерните перспективи. Отговори на всички въпроси, свързани с кандидатстването, сроковете и необходимите документи, ще получите на нашия семинар в петък, 28.08. от 16 ч. в офиса на UNIFY в София и онлайн през платформата Zoom.

Следете постовете ни на нашата Facebook страница, където ще представим най-важната информация за университета и нашия Instagram, в който ще имаме #takeover от Калоян, който учи в университета и ще ни покаже своята студентска история :)

Семинарът е напълно безплатен. Регистрацията е задължителна.

След като се регистрирате, ще получите линк, на който ще може да гледате презентацията на живо. 

Logo