Седмица на университета Windesheim от Холандия

За всички, които обмислят да продължат обучението си в Холандия (след 12ти клас или за магистратура), сме подготвили седмици на университетите, в които да представим най-добрите програми на английски език в Холандия!

Като единствен специализиран консултант за образование в Холандия, официален представител на над 15 от най-добрите холандски университети, както и консултант с над 2200 успешно изпратени студенти в Холандия, UNIFY разполага с цялата информация, която ви е необходима, за да направите правилния избор какво и къде да учите. 

Тази седмица е посветена на Windesheim University of Applied Sciences класиран за поредна година на 2-ро място за най-добър университет по приложни науки в Холандия, според KEUZEGIDS /2018,2019,2020/

UNIFY е единствен екслузивен представител на WINDESHEM UAS /Виндесхайм/ в България и процедурата по кандидатстване и прием във всички програми е 100 % безплатна!


Университетът Виндесхейм се намира в Зволе, северозиточна Холандия и има над 22 000 студенти, от 50 различни държави. Партнира с над 300 други висши училища от цял свят, като предлага над 25 програми за обмен.

aerial view | Zwolle, the Hanseatic city was granted city rights ...

Windesheim е един от най-престижните университети по приложни науки в Холандия с богата история и голямо разнообразие от програми в сферите на бизнеса, маркетинга и комуникациите, инженерните науки и логистиката. Най-добрите програми на английски език са в сферата на бизнеса и международните проекти – International Business и Global Project and Change Management. Последната освен, че е уникална за цяла Холандия, е класирана като TOP Rated в сферата на бизнеса няколко години подред.  

2ndbestuniversityofappliedsciences2018

Ако обмисляте да изучавате бизнес, искате да учите чужди езици и да разберете как да бъдете Trendsetter и проводник на промяната, как можете да бъдете на стаж на Филипините, включете се в семинара, посветен на Windesheim University онлайн или на място в офиса в София на UNIFY. Към семинара ще се присъедини и българскa студентка, който ще разкаже от първа ръка за студентския живот в Zwolle, стажа и предметите, които изучава.

Отговори на всички въпроси, свързани с кандидатстването, сроковете и необходимите документи, ще получите на нашия семинар в петък, 21.08. от 16 ч. в офиса на UNIFY в София и онлайн през платформата Zoom.

Следете постовете ни на нашата Facebook страница, където ще представим най-важната информация за университета и нашия Instagram, в който ще имаме #takeover от Хриси, която учи в университета и ще ни покаже своята студентска история :)

IB Windessheim

Семинарът е напълно безплатен. Регистрацията е задължителна.

След като се регистрирате, ще получите линк, на който ще може да гледате презентацията на живо. 

Logo