Седмица на университета HAN от Холандия

За всички, които обмислят да продължат обучението си в Холандия (след 12ти клас или за магистратура), сме подготвили седмици на университетите, в които да представим най-добрите програми на английски език в Холандия!

Като единствен специализиран консултант за образование в Холандия, официален представител на над 15 от най-добрите холандски университети, както и консултант с над 2200 успешно изпратени студенти в Холандия, UNIFY разполага с цялата информация, която ви е необходима, за да направите правилния избор какво и къде да учите. 

Тази седмица е посветена на HAN University of Applied Sciences –  един от 5-те големи университети по приложни науки в Холандия с над 30 000 студенти от цял свят.  Университетът HAN има кампуси в 2 града в източна Холандия - Арнем и Наймехен, като и двата града са изключително живописни и с богата история. Наймехен е обявен за най-стария холнадски град и предлага редица забележителности. 

Q&A сесия със студент от HAN Университет: Instagram LIVE - UNIFY

Програмите на английски език, които университетът HAN предалага, са фокусирани върху инженерните (Mechanical Engineering, Electrical Engineering & Automotive Engineering) и природните науки (Life Sciences), както и бизнеса и комуникациите. UNIFY е официален представител на HAN University за България и всички услуги, свързани с избора на програма, подготовка и подаване на документи, както и съдействие след приема в университета, за 100 % безплатни.

Специланостите, свързани с инженерството са 3, като 2 от тях – Automotive Engineering и Electrical Engineering са класирани на 1-во място за най-добри програми в Холандия на английски език за 2020 г. според класацията Keuzegids. Програмата Life Sciences, която е единствена по рода си, предлагана от университет по приложни науки в Холандия, пък е подходяща за всички студенти, които имат интерес към биологията и химията и имат желание за практическа работа в лаборатории. Тя също е класирана на 1-во място за най-добра програма в Холандия.

HAN предлага общо  7 бакалавърски програми на английски език, като за кандидатите, които имат интерес към маркетинга и коминукациите, специалността Communication е класирана на 2-ро място за цяла Холандия. 

Ако обмисляте да изучавате бизнес или инженерни науки, искате да практикувате в лаборатории можете да се включите в семинара, посветен на HAN University онлайн или на място в офиса в София на UNIFY. Към семинара ще се присъедини Славена, която е българска студентка от Стара Загора, която ще е последен курс в университета. Тя ще разкаже от първа ръка за студентския живот и образованието в HAN, както и за двата й обмена в Англия и Нова Зеландия и стажът й в холандска компания. 

Отговори на всички въпроси, свързани с кандидатстването, сроковете и необходимите документи, ще получите на нашия семинар в петък, 14.08. от 16 ч. в офиса на UNIFY в София и онлайн през платформата Zoom.

Следете постовете ни на нашата Facebook страница, където ще представим най-важната информация за университета и нашия Instagram, в който ще имаме #takeover от Славена, която ще ни покаже своята студентска история :)

Семинарът е напълно безплатен. Регистрацията е задължителна.

След като се регистрирате, ще получите линк, на който ще може да гледате презентацията на живо. 

Logo