Седмица на университета AVANS от Холандия

За всички, които обмислят да продължат обучението си в Холандия (след 12ти клас или за магистратура), сме подготвили седмици на университетите, в които да представим най-добрите програми на английски език в Холандия!

Като единствен специализиран консултант за образование в Холандия, официален представител на над 15 от най-добрите холандски университети, както и консултант с над 2200 успешно изпратени студенти в Холандия, UNIFY разполага с цялата информация, която ви е необходима, за да направите правилния избор какво и къде да учите. 

Тази седмица е посветена на AVANS University of Applied Sciencesкласиран за най-добър университет по приложни науки в Холандия за седма поредна година според класацията KEUZEGIDS /2018,2019,2020/ както и за най-много TOП ранкирани програми според класацията Elsevier za 2018 и 2019 г. UNIFY е официален представител на AVANS UAS в България и процедурата по кандидатстване и прием във всички програми е безплатна!


Университетът AVANS се намира в Бреда, Южна Холандия и има над 31 000 студенти, от 80 различни държави. Партнира с над 250 други висши училища от цял свят, както и има изключително силни позиции в Азия, където студентите, които желаят, могат да изкарат задължителния си стаж. 

AVANS предлага 7 бакалавърски и магистърски програми на английски език, като най-популярната е #International Business, която е класирана и като TOP rated програма по бизнес за Холандия.

Ако обмисляте да изучавате бизнес, искате да учите чужди езици и да разберете какви специализции предлага университета AVANS, какви стажове можеш да изкараш, както и къде се реализират студентите след като завършат и какви качества ти трябват, за да си добър и успешен студент, можеш да се включиш в семинара, посветен на AVANS University онлайн или на място в офиса в София на UNIFY. Към семинара ще се присъединят и две български студентки, който ще разкажат от първа ръка за студентския живот в Бреда, опитът им от ставожовете - в Африка и Тайланд, както и какви перспективи имат пред себе си. 

Ана Мария ще ни разкаже за това какво е учиш Бизнес, как го е избрала, защо точно в Аванс и в какви фирми вече е стажувала, а Ива изучава програмата по Environmental Science в AVANS, която заема челна позиция в Нидерландия и ще ни разкаже повече за каузите, с които се заминава, как е прекарала стажа си в Африка, какви възможности й дава специалността и колко е интересно да учиш как да спасиш света. 

No description available.

Отговори на всички тези въпроси можеш да научиш на нашия семинар в петък, 07.08. от 16 ч. в нашия офис в София и онлайн през платформата Zoom.

Следете постовете ни на нашата Facebook страница, където ще представим най-важната информация за университета и нашия Instagram, в който ще имаме #takeover от Ива, която ще ни покаже своята студентска история и личния си архив от Бреда :)

Семинарът е напълно безплатен. Регистрацията е задължителна.

След като се регистрирате, ще получите линк, на който ще може да гледате презентацията на живо. 

Logo