Седмица на университета FONTYS от Холандия

За всички, които обмислят да продължат обучението си в Холандия (след 12ти клас или за магистратура), сме подготвили седмици на университетите, в които да представим най-добрите програми на английски език в Холандия!

Като единствен специализиран консултант за образование в Холандия, официален представител на над 15 от най-добрите холандски университети, както и консултант с над 2200 успешно изпратени студенти в Холандия, UNIFY разполага с цялата информация, която ви е необходима, за да направите правилния избор какво и къде да учите. 

Втората от поредицата седмици е посветена на Fontys University of Applied Sciences. Със своите 44 500 студенти, 4 000 души персонал и изобилие от програми, които покриват почти всеки сектор, Fontys University of Applied Science е една от най-големите институции за висше образование в Холандия. 31 Академии предлагат около 100 бакалавърски програми във вариации редовно и задочно обучение, и програми тип „сандвич" (теория и практика заедно). 

Fontys University of Applied Science е един от най-предпочитаните университети от български и междунарони студенти за обучение в чужбина. Университетът предлага настаняване за своите бъдещи и в трите кампуса в градовете Айндховен, Венло и Тилбург.

Всеки от кампусите е фокусиран върху различна група специалности, които са обявени за най-добри в своите сфери – Айндховен са компютърните и инженерни програми, Венло – бизнес програмите, а в Тилбург е артистичната академия на университета.

Най-добрите и избирани от студентите от България  програми на университета са: 

ICT & Software Engineering

Electrical and Electronic Engineering

Mechanical Engineering

Automotive Engineering

International Business

International Marketing

International Finance and Contol

Logistic Management

Digital Business Concepts

International Lifestyle Studies
 

Ако обмисляш да продължиш обучението си в някоя от тези специалности, да разбереш какви са условията за кандидатстване, какви са сроковете за кандидатстване в Холандия, какви документи трябва да подготвиш и какви са разликите в програмите и университетите, както и да получиш информация от първа ръка, можеш да се включиш в семинара онлайн или на място в офиса в София на UNIFY, в петък, 31.07. от 16:00 ч.

По време на семинара ще ви представим и Александра, която е студент последна година в програмата по ICT & Media във Фонтис в кампуса в Айндховен. Тя ще ви разкаже какво е да си студент в Холандия, защо е избрала точно тази програма и този университет и какви са кариерните възможности пред нея. 

No description available.

Следете постовете ни на нашата Facebook страница, където ще представим най-важната информация за университета и нашия Instagram, в който ще имаме #takeover от Александра, която ще ни покаже своята студентска история и личния си архив от Айндхове :)

Семинарът е напълно безплатен. Регистрацията е задължителна.

След като се регистрирате, ще получите линк, на който ще може да гледате презентацията на живо. 

Logo