Кариерен семинар за Бизнес и Маркетинг програми в Холандия

Ако ви предстои да кандидатсвате в университет и не знаете какво да изберете това събитие е точно за вас и целта му е ви даде ясна представа за кариерните възможности.

Бизнес науките са едни от най-предпочитаните за продължаване на висшето образование в Холандия! Семинарът е подходящ за всички вас, които обмисляте да учите бизнес, но не знаете какво точно, какво се учи, има ли много математика, какво можете да работите след това.

В понеделник, 29.06. от 16:00 часа организираме семинар на тема Бизнес и Маркетинг обучение в Холандия. Поканили сме преподавател по маркетинг от най-големия университет по приложни науки Fontys, който ще разкаже от първа ръка: 

  • Какво е да учиш бизнес и маркетинг в холандски университет?
  • Какви са най-перспективните сфери на бизнеса?
  • Какви са възможностите за стартиране на собствена компания, още докато сте студенти?
  • Как протича обучението и какво означава практическо обучение?
  • Възможно ли е да работиш за компании като BMW, Bosch или Porsche?
  • Какви магистърски програми можете да запишете след завършване?
  • Каква е професионалната реализация на студентите след завършване?

За лектора:
Александър Бетов е завършил Fontys Venlo University of Applied Sciences, а сега работи в международния отдел на университета, както и преподава там. От него ще научите и как е изкарал 2 магистратури, след като e завършил бакалавър - една в Германия и една в Монако, защо не се изисква да имаш успех 6.00 за да влезеш в университета; както и още много други истории от кухнята на образованието в Холандия, но главно какво е да си студент в програмите по Бизнес и Маркетинг и каква е разликата между двете. 

За нас:
UNIFY  е официален представител на университета FONTYS – най-големият приложено университет в Холандия с 3 кампуса и над 49 000 студенти. Кандидатстването с помощта на UNIFY е напълно безплатно.

За събитието:
Семинарът ще се проведе в офиса на UNIFY в София, ж.к. Изток, ул. Николай хайтов 2.Местата са изключтелно ограничени и ще могат да присъстват само първите регистрирани.

За всички останали, ще могат да гледат на живо семинара в онлайн канала на UNIFY в Zoom, достъп до който ще получите в деня на събитието, минути преди началото на мейла, с който сте се регистрирали.

Екипът ни ще се свърже с всички регистрирани индивидуално!

Регистрацията е задължителна!

 

Logo