Курс по нидерландски език

Приети сте в университет в Холандия и се чудите как да се подготвите най-добре за своето заминаване?  

Не се тревожете, ние сме ви подготвили няколко неща, за да се чувствате спокойни и готови за новата страница на живота ви. А ето и първото от тях: Курс по нидерландски език за начинаещи!

Над 95% от населението на Холандия говори английски език, но какво по-хубаво от това да пристигнете в страната на лалетата и да имате основни познания и по нидерландски език. Всички ще ви се радват да говорите езика им, a както знаем всички, той си има своите специфики. Владеенето на начално ниво нидерландски език ще ви отвори повече възможности при намиране на стаж или работа, а всеки език разбира се, отваря много повече врати пред вас.

Ние ви предлагаме едномесечен курс по нидерландски език, който е подходящ за начинаещи, без никакъв опит с този език. Курсът се води от специализирани консултанти, които са учили и живели в Холандия, и владеят нидерландски език. Нивото, което ще достигнете в края на курса е А1. Това ниво покрива основни знания за граматика, разговаряне на основни теми, богат речник от основни думи, водене на кратки диалози, четене на текст с разбиране. В края на курса ще получите и сертификат за владеене на ниво А1. 

Времетраене: Курсът е 5-седмичен, от 16 Юни до 16 Юли 2020. Продължителността е 40 учебни часа, които са разпределени всеки Вторник и Четвъртък от 10:00 до 13:00ч., по 4 учебни часа на ден

Цена: 350 лв. за целия курс + материали

Място на провеждане: Офис София и Офис Варна

Групите са ограничени до 6 човека, а записването става предварително.

Начин на записване: Свържете се с вашия консултант за повече информация или ни потърсете на 0883244699 за офис София, info@unify.bg или на 0887027077, yoana@unify.bg за офис Варна. 

Logo