Q&A сесия със студент от Windesheim Университет: Instagram LIVE

Windesheim University of Applied Sciences

Подготвили сме ви среща с университет в ТОП 3 на класацията за университети в Нидерландия – Windesheim UAS, a за 2018 беше обявен за най-добър университет и оглави челна позиция. Университетът е разположен в град Зволе, който се намира в сърцето на Нидерландия и е еднакво близко до всички краища на страната.

2ndbestuniversityofappliedsciences2018

Университетът предлага много програми, като английските му такива са International Business и уникалната програма за цяла Европа – Global Project & Change Management. 

Специален гост ще бъде нашата студентка Глория, която е 3та година студентка в програмата Global Project & Change Management. От нея ще научите защо е избрала тази програма, какви са предизвикателствата, пред които се е изправила, как си е намерила квартира. Тя се завърна и от своя стаж във Филипините, за който има много какво да ви разкаже. 

По време на видеото ще се запознаете и с нашата консултантка Тони. Самата тя е кандидатствала във Windesheim преди няколко години. Сега ще ви каже всичко за стъпките по кандидатстване, понеже както сигурно се досещате, има определени специфики. 

Преди 3 месеца Тони и част от нашите кандидат-студенти посетиха заедно университета, така че ще сподели с вас и своите впечатления от него.

Image may contain: 7 people, people smiling, outdoor

Ако:

  • искаш ли да промениш света
  • търсиш международно предизвикателство
  • имаш интерес към устойчивост, правата на хората, световното здраве, социалната отговорснот, увеличаващата се разлика между бедни и богати, глобалното затопляне, гражданското общество или малцинствата
  • Искаш да се развиеш лично и персонално за един по-добър свят

То тогава гледаш нашия LIVE чат и разбери как да учиш във Windesheim!

Очакваме ви на 30.04, 16:00 часа в нашия Instagram!

Logo