Q&A сесия със студент и преподавател от FONTYS университет в Нидерландия: Instagram LIVE

За да останете възможно най-информирани и подготвени от първоизточниците (самите университети), UNIFY организира Instagram LIVE сесии всяка седмица, по време на които срещаме бъдещите кандидат-студенти, с настоящи студенти в университета.

За следващото LIVE видео сме поканили представители на най-големия унвиерситет в Холандия, а именно Fontys University of Applied Sciences. Той е известен с богатото си разнообразие от ТОП програми в ИТ, инженерната и бизнес сфери. Програмите на английски език се предлагат в 3те кампуса в градовете Айндховен, Венло и Тилбург. Университетът е и един от малкото, който предлага и настаняване за всичките си студенти в 1ви курс.

Специални гости ще бъдат представителите на кампусите в Айндховен и Венло.

Алек е завършил Fontys UAS, а сега работи в международния отднел на университета, както и преподава там. От него ще научите и как е изкарал 2 магистратури, след като e завършил бакалавърър.  Ще получите отговор на много въпроси от първо лице, като нега загатнем някои от тях: защо не се изисква да имаш успех 6.00 за да влезеш в университета; къде се реализират студентите след като завършат; за кого е подходяща програмата по бизнес и защо има цял изнесен бизнес кампус, както и още много други. 

Анджи учи във Fontys Eindhoven, програма ICT и успешно съчетава работа, учене и свободно време! От нея ще научите какво е да си студент в тази програма, в каква насока се развива, къде си кара стажа, лесно ли го намери, как се справя с настаняването в Айндховен, остава ли време за спорт. 

В Сряда 22.04, от 16:00ч, ще можете да получите отговор на много въпроси, както и да задавате своите. 

Очакваме ви на instagram @unify_studyinholland!

Logo