Q&A сесия със студент от Breda университет в Холандия: Instagram LIVE

За да останете възможно най-информирани и подготвени от първоизточниците (самите университети), UNIFY организира Instagram LIVE сесии всяка седмица, по време на които срещаме бъдещите кандидат-студенти, с настоящи студенти в университета. 

Един от най-добрите университети в Нидерландия BREDA University of Applied Scinces ще се включи в нашия live. Програмите по Game design, Media Management, Tourism Management, Event Management, и Logistics са обявени за най-добри (top rated) програми за цяла Нидерландия. 

Специален гост ще бъде Мариета, която е 3та година студент в програмата Creative Business & Media Management. Creative business e иновативна програма, която е все по-предпочитана за изучаване, поради съчетанието на бизнес, с дигитален маркетинг маркетинг, обработка на видеа, фотография и още много други. Тя ще ви разкаже защо медията е една от най-харесваниете програми, за своя стаж в Испания, как го е намерила, как е изкарала там, какво е научила. 

От нея ще научите и какво е да си exchange студент и коя държава е избрала за своя семестър в чужбина. Мариета ще разкрие и своите тайни как успява да взема всички изпити в университета с високи оценки, и как се развива успешен блог, който съчетава с видеа и влогове в Youtube. В много от своите влогове тя показва какво е да си студент в Холандия, как минава един ден, как се подготвя за изпити, какво учи в своята специалност и ние много й се възхищаваме.

В Четвъртък 16.04, от 16:00ч, ще направим специално Live видео с нея, по време на което ще можете да получите отговор на много въпроси, както и да задавате своите. 

Очакваме ви на instagram @unify_studyinholland!

Logo