Q&A сесия със студент и международния офис на HANZE университет в Холандия - Instagram LIVE

 

За да останете възможно най-информирани и подготвени от първоизточниците (самите университети), UNIFY организира Instagram LIVE сесии всяка седмица, по време на които срещаме бъдещите кандидат-студенти, с настоящи студенти в университета, както и с холандските представители от международните офиси на самите университети. 

Най-старият приложен университет в Нидерландия HANZE University of Applied Scinces ще се включи в нашия live. В сряда, 08.04, 16:00ч, ще направим специално Live видео с тях, по време на което ще можете да получите отговор на много въпроси, както и да задавате своите. Hanze е награден с 9 златни медала за отлични позиции и е обявен за университет номер 1 за цяла Европа по брой стартирани собствени бизнеси от неговите студенти. 

Ще се срещнете на живо с Михаела, която е студентка в последна година в университета и ще ни разкаже повече за обучението и атмосферата в класната стая, кариерните възможности след дипломиране, колко подготвена се чувства за живота след университета, стажа, изпитите, както и за настаняването и студентския живот в Грьонинген - най-студентският град в Холандия. 

Ekaterina e част от Международния офис в университета и отговаря за международните студенти там. Тя ще даде отговор на въпроси, свързани с класациите, разлики между видовете университети, какви са качествата, които търсят в един студент, кое е най-важното при кандидатстване, как се справят българските студенти там и много други.

Поредицата от видеа, които сме ви приготвили ще са  много полезни, защото ще получите информацията на готово, докато си стоите вкъщи. Нужно е само да ни последвате в Инстаграм и да бъдете там точно в 16:00 часа на 08.04.2020.

Logo