"Survivor" или как да оцелееш като родител на кандидат-студент в Холандия

13.03.2020
"Survivor" или как да оцелееш като родител на кандидат-студент в Холандия

Заминаването на кандидат-студент в чужбина винаги е труден период за всеки родител. От една страна, студентът ще получи качествено образование в Холандия, но от друга заминава далеч от вкъщи за дълъг период от време. Това е едно върховно приключение за всеки студент и води до научаването на много нови неща, добиването на ценен опит и голяма доза личностно израстване. 

В презентацията "Survivor или как да оцелееш като родител на кандидат-студент в Холандия", Милена Генчева ще даде няколко полезни съвета за родители на чиито деца предстои да заминат да учат в чужбина. Като реализирал се студент завършил в Холандия, както и родител, тя добре разбира и двете гледни точки. Презентацията цели да помогне на родителите на ученици в 10, 11 и 12 клас да подкрепят своите деца в приключението наречено Холандия, както по време на кандидат-студентския процес, така и след като заминат.

Заповядайте на презентацията на 22.03 от 12:00 часа в х-л "Империал", гр. Пловдив и на 23.03 от 17:00 часа в х-л "Димят", гр. Варна.

Повече за програмата, може да прочетете тук

Вход свободен! Може да се регистрирате предварително тук, чрез нашия сайт. Регистрацията е задължителна.

Logo