Дай висок старт на образованието си в Холандия!

08.08.2019
Дай висок старт на образованието си в Холандия!

Най-добрия метод за успех през първата година в университета е добрата предварителна подготовка за предстоящите учебни занятия. Небезизвестно е, че поради трудности с материала, около 30-40% от студентите в Холандия прекъсват образованието си още през първата година. Въпреки, че причината е индивидуална за всеки студент, от опит в UNIFY знаем, че наясно ли са с материала, нашите студенти дават всичко от себе си за да успеят. За това предлагаме разнообразни подготвителни курсове, сред които и онлайн курса на Study Stars

Study Stars е онлайн платформа, специално предназначена за първокурсници в Холандия, предлагаща подготвителни курсове изготвени и представени от преподаватели в най-добрите холандски университети. Предлаганите курсове включват основи на бизнес организация, основи на финансово счетоводство, основи на маркетинга, основи на дигиталния маркетинг и холандска култура и образование в Холандия - предмети изучавани в първата година на всяка една бизнес специалност. Допълнително информация се дава и относно цитирането на източници, правенето на презентации и писането на успешни доклади. Всичко това ще ти бъде от помощ при следването и ще увеличи шансовете ти за преминаване на първата година, а цитирането на източници, презентирането и писането на доклади ще ти бъдат полезни до последната година.

Всеки курс продължава около средно около 8 часа и се взима за период от 1 до 2 седмици, а за специална отстъпка UNIFY договори 30% намаление за закупуване на “Бизнес пакет” (“Business Bundle”), който включва и 5те курса. За да се възползваш от отстъпката, влез на сайта на Study Stars и избери “Business Bundle”. При плащане, въведи код за отстъпка “SUMMER30” и отстъпката ти ще се зачете автоматично. 

Ако искаш да си дадеш ранен старт на образованието и да се подготвиш допълнително, не се колебай да се възползваш от офертата - все пак всяко зрънце знание те води по-близо до желания успех, а четири години по-късно и до диплома за завършена бакалавърска степен в Холандия! 

Logo