Защо да изберете Saxion University?

21.08.2020
Защо да изберете Saxion University?

В Saxion University приветстват студенти от цял ​​свят – защо ти да не си следващият?

Saxion University of Applied Sciences предлага бакалавърски и магистърски програми на английски език в международна среда в Холандия. Научете как иновациите влияят на програмата, която сте избрали и как можете да се подготвите за бъдещата си професия в обществото - както на местно, така и на глобално ниво.

 

Защо да изберете Saxion University?

  • Можете да направлявате сами плана си за обучение по дадената специалност, така че с помощта на университета да създадете съвместно най-доброто образователно съдържание за вас.
  • Програмите на Saxion ви подготвят за интелигентен свят, като ви учат как да изпозлвате технологиите в развитието на бъдещата си професия.
  • Университетът има редица колаборации и сътрудничества с компании, институции и правителствени организации, които ви учат как да комбинирате знанията си и да решавате казуси в реални проекти.
  • Saxion предлага практически ориентирано преподаване и провеждане на научни изследвания в много различни лаборатории.
  • Saxion има приятна атмосфера, в която всъщност имате лична връзка с учителите.

 

Кои учебни програми мога да следвам в Saxion?

Saxion предлага различни програми, преподавани от английски език, като Applied Computer Science, Creative Media и Game Technologies, International Business и International Human Resource Management.

 

Междинародна студентска общност

Saxion се гордее с разнообразното си студентско общество  - имат над  над 3500 студенти с общо 89 различни националности. Всяка специалност има т.нар. "международна класна стая", в която присъстват студенти от цял ​​свят. По този начин, университетът ви предоставя наистина мултикултурно изживяване, в което можете да обменяте опит и да се учите от състуденти от различен произход и националност.

Всички локации на Saxion са базирани в градските центрове на Deventer, Enschede или Apeldoorn в Холандия. Това са все оживени градове с добър обществен транспорт, достъпни жилища и качествен студентски живот.

За новини и събития, можете да последвате Saxion в Instagram: @saxionuas.

UNIFY е официален представител на университета Saxion  и всички услуги, свързани с подаването на документи, кандидатстването и приема, са 100 % безплатни.

Можете да се свържете с нас за безплатна консултация ТУК.

Logo