Рубрика "Запознай се с UNIFY" - Станислава Рентинг

06.04.2023
Рубрика "Запознай се с UNIFY" - Станислава Рентинг

Повечето от вас вече са се запознавали с нас по един или друг начин – може би сте ни видели на някое от нашите събития, дошли сте на среща в наш офис, или сте прочели за нас в нашия сайт unify.bg.

Добре познато е, че отличителния белег на екипа на UNIFY е опитът и връзката ни с Холандия – било то работа, обучение, живот, или комбинация от трите. Затова вече 11 години ви предоставяме достоверна и ценна информация, добита от опита ни в Холандия, която имаме за цел да предадем нататък.

В тази рубрика ще се запознаете с нашия екип в малко по-различна светлина и ще разберете какво значи UNIFY за всеки един от нас.

Днес ще Ви представим Станислава Рентинг – консултант образование в UNIFY – Образование в Холандия, Бургас.

Здравейте! Аз съм Станислава и от този месец съм част от екипа на Юнифай.

Защо тогава реших да уча в чужбина и то точно в Нидерландия?

Изминаха доста години откакто аз направих избора да замина за Нидерландия. Тогава бях на 19 и все още нямах много ясна представа къде отивам и защо. Радвам се че родителите ми, ми погонаха с избора и съветваха. Със сигурност не съжалявам за направения избор.

С кои три думи би описала себе си?

Дисциплинирана, емпатична, мотивирана.

С кои три думи би описала преживяването UNIFY?

Успокояващо, вълнуващо, комфортно.

Ако UNIFY беше песен, коя щеше да е тя?

Песента с която бих описала Unify е Skyward (Davina Michelle). Не само защото изпълнителката е от Нидерландия, а защото се пее за борбата за успех и стремежа да стигнеш до върха. Смятам че катеренето към върха в кариерен план започва още сега и Unify ви помага с тези изключително важни първи стъпки към вашия кариерен връх.

Коя е любимата част от работата ти?

Всички компоненти от работата са ми любими. От една страна ми е много приятно да комуникираме и да ви давам информация, но също обичам административната страна, работата с документи е много отговорна и чувствителна за грешки, затова пък радостта от доброто и  свършване ме удовлетворява много. 

Кой е моментът, който би преживяла отново и отново?

Отговора в професионален план би бил да ви видя след години вече завършили и работещи и доволни от избора който са направили.

Как биха комуникирали хората в един перфектен свят?

Комуникацията е проблема на века. Според мен ясната и точна комуникация без недомлъвки и в пряк текст е единствения тип комуникация с която да се избегнат конфликти или грешни очаквания.

Какво би искала да кажеш на кандидат-студентите като съвет за в бъдеще?

Бих им казала че всичко се случва с причина и всеки следва неговия си път. Когато една врата се затвори се отваря друга. Когато са скъсани на изпит, просто трябва да учат повече! И никога да не се преведат, нищо хубаво не става лесно.:)

Ако можеше да разкажеш за Холандия в едно изречение, какво би казала?

В личен план Холандия има много специално място в сърцето ми. Може би ако разделя емоцията от това бих оставила следното изречение за вас:

Там възможностите са необятни, но няма нищо неочаквано. Подредбата на страта ти дава възможността да работиш върху вътрешните си личностни хаоси без напрежение около теб от неуредена държава.

Следете нашия блог, за да се запознаете с останалите членове на екипа на UNIFY!

Logo