Мисия и ценности на UNIFY

10.01.2020
Мисия и ценности на UNIFY

Кои сме ние?

При първа среща винаги се питаме ти кой си, а след това продължаваме с ние кои сме. Всъщност UNIFY не е просто консултантска агенция за изпращане на студенти в Холандия. Ние сме млади и амбициозни хора, които стоят гордо зад точното определение на Юнифай – Единственият официален специализран представител на холандските университети в България. Ние помагаме на студентите да заминат само и единствено в Холандия и това ни прави уникални. И да, ние работим и всяка година изпращаме ученици и студенти във ВСИЧКИ университети в Холандия.

Няма университет, с който да не работим, и в който да не можем да ви изпратим документите. Единствената разлика е, че на някои от тях сме официалното представителство за България и заради това имаме сключени договори да ги представляваме, а с други нямаме такива договори, но това не ни пречи да изпращаме студенти и там! 

Каква е мисията ни?

Консултантите ни са бивши възпитаници от холандски университети, които са се върнали в България и тяхната мисия е да помагат на бъдещите студенти в новото начинание, както и да предадат опита си от първо лице. Така стигаме и до основната МИСИЯ на UNIFY – да помага на всички бъдещи студенти в Холандия да кандидатстват безплатно. Нямаме такси за консултациите, кандидатстването в университети, на които сме представители, подготовката и обработката на документите, редакцията на мотивационното писмо. Както ние казваме, приемът в университет в Холандия е една много малка част от целия път, който трябва да извървите. И разбира се ЦЕЛТА на всички е, учениците и студентите да бъдат успешно приети в Холандия, а това можем  да твърдим спокойно, че всички наши ученици получават в най-кратки срокове писмата си за прием, защото ние обработваме докуменитте и  ги изпращаме до университетите до 24 часа, след като сме получили докуменитите. И отговорът от тях идва в най-кратки срокове, понякога дори и 2-3 дни. 

Какво ни прави различни?

Много често ни задават въпроса – какво ви прави различни?
Да! - специализирани сме само в Холандия.
Да! - работим с всички холандкси университети.
Да! – били сме студенти в Холандия.
ДА! – ползваме личните мейли на учениците и те виждат етапа на кандидатстване във всеки един момент!
ДА! – документите са подадени до 24 часа след получаването им!
ДА! – работим в тясна връзка с униерситетите и #ИМАМЕЧОВЕК във всеки един университет, който да ни отговори на въпросите, ако все още такива :) 
ДА! – ние сме представители на университетите тук, ние сме тяхното лице и ние сме тренирани от тях, в това как искат документите, кога и по какъв начин се изпращат нещата, какви са специфичните изисквания и на какво трябва да се наблегне.

Какви за ценностите ни?

Ценности не само на UNIFY, но и на всеки служител: Ние сме себеотдайни, отзивчиви, изживяваме историята на всеки един лично, помагаме във всеки момент, градим с вас, вървим ръка до ръка с вас по пътя „До входната врата на университета“, каквото е и нашето МОТО.

Logo