Мислиш да учиш в Холандия? Ами сега?

01.07.2019
Мислиш да учиш в Холандия? Ами сега?

Едно от най-важните решения, които можеш да вземеш това лято е къде искаш да продължиш образованието си след 12ти клас. Ако си решил това да е Холандия, UNIFY е твоето място, а в тази статия можеш да прочетеш какъв е процеса на кандидатстване и какво се очаква да направиш в идните няколко месеца.

Широко разпространен мит за кандидатстването в Холандия е възможността за ранно кандидатстване. Колкото и привлекателно да звучи това да кандидатстваш още от лятото преди 12ти клас, системите за кандидатстване отварят чак през есента (средата на Октомври) и най-доброто, което можеш да направиш през лятото е да обмислиш с какво искаш да се занимаваш и да дойдеш на консултация при нас, за да разгледаме подходящите специалности и университети, както и необходимите документи за кандидатстване в Холандия. 

Не се притеснявай, ако все още нямаш идея какво точно те интересува - всички минаваме през това и най-добрия начин да решиш с какво искаш да се занимаваш е да дойдеш на една от нашите тематични презентации планирани за месец юли и август, в които ще разкажем за различните специалности и местата, където можеш да ги следваш. Подбрали сме 7 от най-предпочитаните сфери, с които ще ви запознаем отблизо. Всяка седмица ще е с различна тематика,  планираме информативни постове и статии за най-добрите програми в дадената сфера, а в края на седмицата ще има презентация, на която може да дойдеш в офисите на UNIFY в София и Варна. 

Графикът за тематичните седмици изглежда така, а презентацията по всяка тема ще е всеки петък от 16:00ч.:

1 - 5 юли - Седмица на Туризма (Tourism, Hotel Management, Hospitality, Leisure & Event Management)

8 - 12 юли - Седмица на Маркетинга (Marketing Management, PR, Communications)

15 - 19 юли - Седмица на Медията, Дизайна и Компютърните игри (Game Design, Media Management, Art, Design)

22 юли - 26 юли - Седмица на Бизнес програмите (International Business) 

29 юли - 2 август - Global Change, Environmental Science

5 август - 9 август - Седмица на Логистиката (Logistics, Supply Chain Management)

12 август - 16 август - Седмица на IT и инженерни програми (ICT, Software Engineering, Computer Science, Mechatronics, Robitics…)

Отвъд това, винаги може да заповядаш на безплатна консултация при нас. Във всяка консултация обръщаме специално внимание на всички твои желания и се стараем да предложим най-подходящите университет, град и специалност, които да съвпадат с твоите нужди и очаквания. Най-често след консултация нашите кандидат-студенти си тръгват с вече взето решение за специалност и университет. В случай, че се заинтригуваш от няколко места е време за размисъл, а в момента в който вземеш решение, ние веднага имаме готовност да подадем документите ти за кандидатстване в момента в който платформата за кандидатстване в твоя избран университет отвори. 

За безплатна консултация можеш да се запишеш чрез сайта ни ( www.unify.bg ), както и на телефони +359877778990 и +359877770740. 

Logo