Скоро започва курсът ни за подготовка на Мотивационно Писмо и CV

04.07.2019
Скоро започва курсът ни за подготовка на Мотивационно Писмо и CV

Хиляди студенти кандидатстват за университети в Холандия всяка година. Това, което отличава всеки един от тях е индивидуалният им опит и мотивация - причината поради която искат да учат в чужбина и целите които следват в дългосрочен план, както и подготовката им до момента на кандидатстване.

Най-добрият начин да покажеш своята нагласа и личност на университета още преди неговите представители да се свържат с теб е чрез твоето CV и мотивационно писмо. Умелото им съставяне може не само да пробуди интерес, но и да заклейми твоята позиция в желаната от теб специалност. 

Ние в UNIFY от личен опит знаем колко важно е изготвянето на тези материали и за това предлагаме специализиран курс в който ще споделим всички тънкости на съставянето на успешно CV и Мотивационно писмо. Състоящ се тази есен, курсът ни UnPrepared цели да те улесни максимално в това, което повечето кандидат студенти смятат за най-сложния елемент на кандидатстването.

Повече информация за предстоящите дати може да откриете тук.

За записване, може да се обърнете към нас чрез имейл на info@unify.bg за курса в София или info-varna@unify.bg за курса във Варна, както и на тел. +359877778990 или +359877770740 за София и тел. +359888772779 и +359885577750 за записване във Варна. 

 


 

Logo