Чудиш ли се каква специалност да избереш?

04.07.2019
Чудиш ли се каква специалност да избереш?

На всеки се случва да се колебае, когато трябва да вземе решение за своето бъдеще и да реши какво е неговото истинско призвание. За някои, това е инстинктивно решение, но за тези от нас, които клонят към няколко сфери и специалности решението за следване в една определена ниша никога не е лесно. 

Интересен факт е, че в Холандия всеки завършващ средно образование е задължен да направи кариерен тест, който дава насока към определена професия и специалност. За съжаление в България правенето на подобен тест все още не е общоприета практика, въпреки ползите които той носи. Именно поради това в UNIFY ви предоставяме възможноста да направите специализиран холандски кариерен тест, за първи път адаптиран на български език. 

Включващ разнообразни компоненти, помагащи за намирането на твоите силни и слаби страни, умения и компетенции, кариерният тест спомага за направата на детайлен профил, който включва най-подходящата за теб специалност и професия. Признат от всички Холандски университети, тестът се прави изцяло онлайн, а след като дадеш своите отговори получаваш подробен доклад по имейл. 

Записването става чрез имейл на info@unify.bg или info-varna@unify.bg, а достъп получаваш след заплащането на таксата от 90лв по банков път. Силно съветваме нашите кандидат студенти да го направят, особено ако все още се колебаят за това какво мислят да следват, тъй като това най-добре ще им помогне да открият специалността, която ги прави щатливи и да развият себе си в правилна посока още от първата си година образование в чужбина.

 

Logo