Рубрика "Запознай се с UNIFY" - Калоян Арнаудов

10.09.2022
Рубрика "Запознай се с UNIFY" - Калоян Арнаудов

Повечето от вас вече са се запознавали с нас по един или друг начин – може би сте ни видели на някое от нашите събития, дошли сте на среща в наш офис, или сте прочели за нас в нашия сайт unify.bg.

Добре познато е, че отличителния белег на екипа на UNIFY е опитът и връзката ни с Холандия – било то работа, обучение, живот, или комбинация от трите. Затова вече 11 години ви предоставяме достоверна и ценна информация, добита от опита ни в Холандия, която имаме за цел да предадем нататък.

В тази рубрика ще се запознаете с нашия екип в малко по-различна светлина и ще разберете какво значи UNIFY за всеки един от нас.

Днес ще Ви представим Калоян Арнаудов – консултант образование в UNIFY – Образование в Холандия, офис София.

Здравейте! Аз съм Калоян, но за колегите и студентите ми съм Коко. Преди няколко месеца започна втората ми година в UNIFY. През 2021 година завърших бакалавъра си по Туризъм Мениджмънт в университета по приложни науки Саксион в Девентер. Прекарах и 6 месеца на стаж в Ritz-Carlton в Тенерифе където се научих да предлагам най-добрите и персонализирани услуги. Работил съм и като Student Ambassador за две години и затова, консултирането и работата с бъдещи студенти не са ми чужди.

Главната ми цел е да предоставям на клиентите си качествена и важна информация, която ще им помогне за един успешен старт в Нидерландия. Заминалите ми студенти знаят, че не съм само техен консултант, но и човек с който могат да си споделят и кажат всичко. Аз съвсем скоро завърших моя път в Холандия и мога да говоря с дни за теми, които биха ви били полезни. Също така всички в екипа на UNIFY сме завършили в Нидерландия и какво по-хубаво от това да получиш информация от първо лице?

С кои три думи би описал себе си?

  1. Комуникативен - винаги искам да разчупя леда и да говорим не само за работа, но и за това, което обичаме да правим в свободното си време, защото само така можем да изградим по-добра комуникация един с друг и тогава процесът става много гладък.
  2. Отдаден - хвърлям се във всяко предизвикателство с много хъс и интерес. Отдаден съм на работата си, колегите си и студентите си и винаги търся начин да помогна на всеки.
  3. Усмихнат - в последно време сме забравили какво е да се усмихваме по-често и да се смеем от сърце, но аз смятам, че смехът е заразен и хуморът със сигурност е важен за мен.

С кои думи би описал преживяването UNIFY?

  1. Динамика
  2. Мотивиция
  3. Израстване

Ако UNIFY беше песен, коя щеше да е тя?

Разбира се , че ще избера нещо холандско Showtek - Show some love.

Избирам я не само заради самия vibe, който носи песента, но и посланието зад нея. Има много моменти, в които сме долу и мислим, че всичко ще рухне, но накрая всичко свършва добре. Ние от UNIFY сме тук за вас и можете да разчитате да стигнем заедно до успеха!

Коя е любимата част от работата ти?

Запознанствата с нови хора и чувството, че си полезен на всички тези хора. Идеята, че можем да внесем цялото спокойствие в така или иначе бурният 12-ти клас ме удовлетворява всеки ден. Проектът UNIFY Ambassadors също ми носи много гордост, защото виждам колко израстнали са кандидат-студентите в края на 12-ти клас за разлика от началото на годината.

Кой е моментът, който би преживял отново и отново?

Когато учениците ни получат писмата си за прием в мечтаната програма и университет! Виждайки щастието, удивлението и дори момент на невярване ме зареждат изключително много. Тогава знам, че сме успели да постигнем целта си и сме извървели този процес заедно. Аз се вълнувам толкова, колкото и те самите.

Как биха комуникирали хората в един перфектен свят?

С уважение, усмивка, чувство за хумор и с повече разбиране.

Какво би искал да кажеш на кандидат-студентите като съвет за в бъдеще?

Четете много за избраните от вас специалности и университети. Най-важното е да изберете университета за вас! UNIFY означава University For You (университет за вас). Ако изберете да работите с нас, ще открием заедно точно тeзи университет и специалност. Имаме приети студенти във всеки един университет и академия в Холандия, така че може да се доверите на опита и професионализма ни.

Ако можеше да разкажеш за Холандия в едно изречение, какво би казал?

Хвърлете се с пълни сили и любознателност в това изживяване! В 12-ти клас нямах идея какво ще уча и какво ще правя с живота си, но се радвам, че избрах да следвам в Холандия. Хората, културата, традициите, запознанствата, супер качественото и модерно образование… мога да продължа да изреждам причини да отидете и да следвате точно там.

Следете нашия блог, за да се запознаете с останалите членова на екипа на UNIFY!

Logo