Разбийте митовете с презентацията "Big Little Lies - истината за университетите в Холандия"

10.03.2020
Разбийте митовете с презентацията "Big Little Lies - истината за университетите в Холандия"

Напоследък става все по-модерно разпространяването на неточна информация относно следването и университетите в Холандия. Въпреки, че всеки има право на лично мнение, не всяко такова е подкрепено с достатъчно знания, опит и информация от правилните източници.

Ние от UNIFY имаме над 9 години опит с висшето образование в Холандия и над 2000 успешно приети студента, повече от които са вече успешно реализирали се професионалисти. Всички сме завършили в Холандия и знаем от къде да черпим достоверна информация относно образованието там. Информацията, която споделяме с кандидат-студентите и техните родители идва от Министерството на Образованието в Холандия и партньорските им институции.

На кои източници можем да вярваме, когато става дума за университетите в Холандия? Каква е истината? Всичко това може да разберете на работилницата „Big Little Lies – Истината за университетите в Холандия“ водена от Ана Автова, професионалист с над 12 години опит в сферата на образованието в чужбина.

Заповядайте на презентацията по време на събитието "Дни на Образованието в Холандия" в София na 21.03.2020 в МОЛ Парадайс Център! 

Повече за програмата, може да прочетете тук

Вход свободен! Може да се регистрирате предварително тук, чрез нашия сайт. Регистрацията е задължителна.

 

Logo