Кои са най-изгодните оферти за телефонния ти план в Холандия?

19.06.2018

Всички знаем, че ако не внимаваме много, студентският живот в Холандия може да бъде скъп. Разходите за партита, жилище, учебници за университета са склонни да се натрупват. Да не говорим, че имате и разходите и храна и комунални услуги. Затова предполагаме, че не искате да платите много за услуги към мобилен оператор. Имаме добри новини! Това няма да е необходимо, защото намерихме най-изгодните варианти за вас.

Като международен студент, най-вероятно ще имате нужда само от договор към една сим-карта. Това включва получаване на такава карта от холандски доставчик на мобилни услуги, която да можете самостоятелно да поставите в смартфона си. Този план ще ви позволи да използвате смартфона си в Холандия без разходи за роуминг. Холандските мобилни оператори ви позволяват да избирате от различни пакети услуги - с различни количества данни, минути и SMS съобщения.

37141 people using phones 1200.1200w.tn

Ползите от Sim ONLY договори
Sim ONLY предложенията са страхотни, защото са относително гъвкави и широко достъпни. Това е оферта, която включва само сим карта и е удобна ако чакате някакви други оферти в бъдещето - за нов модел смартфон например. Това е особено важно като нов студент в чужда страна. Ще се срещнете с много нови хора и ще правите много вътрешни и международни пътувания. Холандия, както и България, са страни в Европейския Съюз и затова в тях не действат правилата за роуминг. 

Има много мобилни доставчици в Холандия, които могат да ви предложат такива оферти. Заради това има много размери и цени на пакети, от които можете да избирате. 

Къде мога да погледна за най-изгодни цени за мобилни услуги?
United Consumers е уеб сайт за сравнение на телекомуникационни услуги. Служителите на тази платформа купуват големи количества планове за сим карти от различни доставчици и ги сравняват за вас на уебсайта си. Поради отстъпката, която United Consumers получава от закупуването на такава голяма сума от абонаменти, получавате и отстъпка и вие. Това означава, че този сайт е сигурно място, в което ще намерите най-евтините планове за смартфони, които отговарят на вашите  нужди. 

Договорите за SIM карта само могат да струват от 4,50 евро на месец, в зависимост от обема на данните, които сте закупили. Цената също зависи от това, дали решите да изберете месечен договор, годишен договор или двугодишен договор. Месечен договор означава, че може да прекъснете абонамента си по всяко време, а при годишните е необходимо да го поддържате по време на срока на договора.

Друг аспект, който трябва да се провери, е дали вашият мобилен план участва в клаузата за свободен роуминг на ЕС. Това означава, че можете да се обадите / пишете SMS / използвате мобилни данни във всяка държава от ЕС, без да плащате допълнителни разходи за роуминг. Това е изключително полезно и удобно.

В случай, че нямате навик да използвате често телефона си, може да решите и да останете с вашия мобилен план от български оператор, който ще ви свърши също много добра работа, тъй като вече няма роуминг :)

 

 

Logo