Магистратура в Холандия - Защо не?

02.02.2018

Пред завършване на бакалавъра си или вече си завършил и си мечтаеш да продължиш образованието си в Европа?
А защо не в Холандия?

regional icon masters 45

Това са причините, поради които може и трябва да избереш университет в Холандия за твоята магистратура:

• Добра възможност за прием с диплома от български университет. Кандидатстването е само по документи, за които ние от UNIFY можем да ти помогнем напълно БЕЗПЛАТНО.

• Страна с много възможности за развитие, оценяваща високи различните таланти, това може да е отлична отправна точка за твоята кариера както в Холандия, така и в целия свят, защото холандското образование се тачи и цени навсякъде.

Достъпни такси за обучение (2060 евро на година), а разходите за живот са средноевропейски – 500-600 евро на месец. Има възможности за намиране на работа, както и за допълнително студентско финансиране, т.е. има различни варианти как да изкараш една топ магистратура без да похарчиш десетки хиляди евро. Свържи се с нас , за да ти разкажем за тези възможности.

Възможност за получаване на стипендия към магистратура ти! Холандското Министерство на Образованието отпуска стипендия от 5000 евро за студенти, които ще учат магистратура в областа на икономиката, финансите. Необходимо е твоите родители или настойници да нямат висше образование (бакалавър). Повече за тази стипендия може да разбереш ако се свържеш с нашите консултанти.

Какви магистратури се предлагат?

Нашите най-добри университети предлагат програми в сферата на бизнеса, икономиката, маркетинга, туризма, медията, фотография, психологията, комуникациите, компютърните науки, компютърните игри, инженерството, политиката, социологията, философията, педагогиката, историята, математиката, правото, архитектурата, музиката и много други в градове като Тилбург, Гронинген, Бреда, Енсхеде. Възможностите са много, като всяка година се отварят все нови и нови програми.

Свържи се с екипа на UNIFY, за да си запазиш час за БЕЗПЛАТНА консултация относно твоята бъдеща магистратура в Холандия. Кандидатстването в наши партньорски университети, които са над 20 от най-добрите университети в Холандия) е напълно БЕЗПЛАТНО.

Logo