Нашето преживяване на Дни на отворените врати в HZ University of Applied Sciences

07.12.2017

HZ University of Applied Sciences е приложен университет, намиращ се в провинция Зийланд, Холандия, предлагащ разнообразие от бакалвърски програми, в различни сфери изцяло на английски език. Според холандские класации, HZ се нарежда като един от водещите средно големи университети по приложни науки, на територията на Холандия.

20171125 104202
Едно от главните предимства на HZ, е силната връзка и индивидуалното внимание към всеки възпитаник. Именно поради тази причина, всички преподаватели инвестират максимално в професионалното бъдеще на студентите си, със своят квалифициран образователен опит. По време на обучението в HZ, студентите получават разнообразни възможности, подбор на най-подходящи курсове, работа върху изследователски проекти, модерна база, осигурено настаняване в кампус на достъпни цени, работни стажове, възможност за обмен в близо 30 страни, изготвяне на проекти в екипи. Сблъсъкът с нова образователна система и методика на обучение, често е доста голямо предизвикателство за международните студенти, ето защо лекторите и целият персонал на HZ ценят и наблягат винаги на индивидуалното обучение и консултирането.

Като официални представители на HZ University of Applied Sciences, в краят на месец ноември, аз и колежката ми Албена – Unify, офис София - имахме честта да бъдем поканени и да участваме в Дните на отворени врати. 20171125 121451


Отношението, от страна на представителите на университета беше изключително топло, организацията безупречна, а програмата детайлна и полезна. Мнението на групата ни от студенти, които придружавахме бе същото, като всички те останаха изключително доволни от преживяването си във Влисинген.
Програмите предлагани на английски език, са в сферата на Инжинерните науки и мениджмънта, Международния бизнес, Химията и Микробиологията, Делта мениджмънта, Туризма и рехабилитацията, Логистиката. По време на събитието имахме възможността да присъстваме на лекции от различните програми и академии, да се срещнем с настоящи студенти и преподаватели , както и да се почустваме като студенти за един ден.
Ако ви предстои кандидатсване и все още не сте взели решение къде да продължите образованието си, с удоволствие ще ви разкажем впечателнията и преживяванията си в HZ University, както и всички условия за кандидастване, срокове и възможности за финансиране. Пълна информация за програмите, които HZ предлага, може да прочетете ТУК.
http://unify.bg/universiteti/universities-of-applied-scineces/hz-university-of-applied-sciences.html
Каним ви на среща в офисите ни в София и Варна или по Skype. Свържете се с нас и запазете своята безплатна консултация, кликнете ТУК.

 {youtube}JJBQzBItsQc{/youtube}

Logo