Историята на Albert Heijn

24.11.2017

Здравей,

В днешната статия ще ти разкажa малко повече за най-голямата верига супермаркети в Холандия – Albert Heijn. Ако си бил вече в страната на лалетата, няма как да не си посетил един от хилядите магазини от веригата. Или ако ти предстои да отидеш в Холандия, то не пропускай да посетиш магазина. Даже, съм сигурна, че ще стане едно от любимите ти места, откъдето ще пазаруваш продукти, с които да си приготвяш храна у дома.

Веригата е създадена през 1887 година и носи името на своя създадел г-н Albert Heijn.

1963 

В магазиние може да намерите стоки от първа необходимост, като това не само хранителни, а и много нехранителни продулти. Всички продукти са с високо качество, а вечер няколко чса преди да затвори магазина започват и големите намаления за продукти, които са с изтичащ срок на годност. Такива например свежи салати, плодове или месо. Цените на регулярните стоки не са особено ниски (спадат към средните за страната), но за сметка на това гарантират с качеството си. Освен това можеш да нмаериш даден продукт от различни марки с три различни цени – най-високото качество, с най-висока цена е съответно А ниво. Следващото е добро качество, но на неизвестна марка, с ниво B и последното C ниво е за продукти най-често с марката на Albert Heijn. 

d6fe26119fbe7f3571dacd89aff533f8

Веригата разбира се предлага и карти за намаление за свооите редовни клиенти (на холандски: Bonuskaart).

Освен пресни продукти, в магазина може да откриете и прясно приготвени ястия, салати, много от тях са идеални и за вегетарианци.  От пекарната излизат постоянно пресни тестени сладки и солени изделия.

Albert Heijn Markenpoort 2 0

Толкова от мен в тази статия, че взех да огладнявам. А на вас пожелавам приятно хапване в Albert Heijn!

Поздрави,

Дебора Харманджис

Logo