Защо да изберем да учим в университет Saxion?

23.11.2017

Здравей,

Предстои ти да кандидатстваш в Холандия? Има толкова много университети, измежду които да избираш да продължиш образованието си. Даваме ти няколко съвета защо да го направиш в Университет Saxion.

  1. Имат личен контакт към студента. Класовете са съставени от малък на брой студенти, където всеки преподавател знае името на студента и всеки се опитва да направи контакт с теб.  Ако имаш въпрос питаш, оставаш след лекциите, има кой да ти обясни и помогне за всичко.


  2. Международна среда – Ще се срещнеш с много различни култури. Те няма да бъдат само от Европа, но и от Северна и Южна Америка, Африка и Азия. Защото света става все по-глобален. И вие порастване, дори когато си пиете кафето с колегите си от цял свят! Комуникацията е интересна, а когато си търсите работа на интервюто ще можете да кажете, че имате опит с други националности.
  3. Модерни сгради и съоражения – всяка година от Saxion реновират сградите или част от тях. Всичко е чисто, ново  и модерно. Имат IMaX компютри, които могат да се ползват свободно от студентите, ако твоят компютър не е достатъчно силен за определени програми (които са много тежки).

    sax4
  4. Уникални програми – Много от програмите в Saxion са уникални по рода си и ги няма в други държави или университети в Холандия.

    sax3
  5. Собствен избор – Университетът ти дава право на избор. Имаш различни специализации, учиш общо, а след това можеш да си избереш специализация.

  6. Get ready for a smart world – Това е slogan-a на Saxion. Бъди сигурен, че ще учиш по най-модерните методи, с най-модерната технология и най-модерните учители, за да бъдеш подготвен за новия и иновативен свят. Залага се много на Self-learning метода. Ще бъдеш подготвен как да се справяш в проблемна ситуация след кто завършиш университета и живота те изправи пред новите технологии. Ще бъдеш подготвен как да търсиш решения и разбира се, трябва да бъдеш готов за новото!

    sax2
  7. Няма проглем да грешиш - Да, точно така. Ако сгрешиш нещо, университетът вижда грешките ти като нещо, което трябва да подобриш. След всеки изпит, получаваш обратна връзка от преподавателя си в имейл, за да знаеш къде са ти силните и слабите страни. Е, и да си на поправка (случва се на всеки J ), пак ще си олучиш обратната връзка, като ще ти кажат къде да наблегнеш и къде си сгрешил най-много.

  8. Работа в Екип – Да, може да ти се струва странно, но системата в Холандия е много по-различна от тази в България. Там университетът те учи да работиш в екип, защото те подготвят за реалния свят. Да си признаем, едва ли някой от нас се сеща за работа, която да зависи само от теб. Дори да работиш сам в офис, то имаш клиенти, доставчици, консуматви и винаги ще се налага да работиш с други хора и компании.

Ако искаш да продължиш образованието си в Saxion, то побързай да се свържеш с нас за да ти дадем максилано най-точна информация за това коя е най-подходящата програма за теб и как да продължиш с кандидатурата си.

Поздрави,

Елица Гочева,

Консултант на UNIFY

Logo