10 причини да учим в университета Бреда в Холандия

21.07.2020
10 причини да учим в университета Бреда в Холандия

Ако се чудите кой университет да изберете, за да продължите висшето си образование в чужбина, проверете тези 10 причини защо да изберем Бреда. Breda University става изборът на над 100 ученика от България всяка година. Защо избират точно Бреда за висшето си образование, ще разберете във видеото по-горе. 

Освен, че е обявен за най-добрият специализиран университет, предлага практически насочено образование, много интересни и креативни специалности като Медия, Креативен Бизнес, Дизайн на видео игри, Организиране на събития, Логистика и др. Намира се в един от най-предпочитаните студентски градчета в Холандия - Бреда. 

UNIFY е официалното и единствено представителство на университета за България и част от консултантите могат да се похвалят, че са завърпили своето образование точно там. Разберете всичко за кандидатстването, документите, крайните срокове, студентското финансиране, класациите на университета и още много на събитието ни на 24.07.2020, от 16:00 часа, което ще се проведе онлайн и специален гост ще ни е Мариета, която е студентска в последна година в Бреда. 

За повече информация и регистрация: https://unify.bg/event/view/165 

Logo