10 причини да учиш в AVANS University of Applied Sciences

05.08.2020
10 причини да учиш в AVANS University of Applied Sciences

Всички, които се интересуват от продължаване на обучението си в Холандия в сферата на бизнес науките, със сигурност са попадали на университета AVANS. Не само защото програмата по бизнес е отличена за най-добрата в приложен университет, но и защото самият AVANS 10 години оглавява класацията на големите приложни университет в Холандия.

UNIFY е официалното  представителство на университета за България. 

Представяме ви 10 причинизащо да изберете Avans UAS за вашето висше образование.

 

  1. Най-добрият университет по приложни науки в Холандия за 2020  - както и за последните 7 години. От 2009 г. не е имало година, в която AVANS University да НЕ попада в ТОП 3 в класацията за най-добър университет в Холандия.
  2. Бреда – един от най-кокетните и приветливи студентски гардчета в Холандия. С над 40 000 студенти, Бреда е супер оживен град с невероятна природа и в същото време нищо не му липсва – има си кафенета, барчета и всички забавления, които студентите търсят.
  3. Програмите – фактът, че AVANS UAS предлага само 4 бакалавърски програми на английски език и 3 магистърски, говори, че е тясно специализиран и качеството на всяка една от тях е на много високо ниво. Не е случайно, че 3 от 4-те специалнсоти – International Business, Industrial Engineering и Environmental Science са отличени с баджове за TOP Rated programme на Keuzegids
  4. Програмата Environmental Science For Sustainable Energy and Technology – единствена по рода си бакалавърска програма, която се предалага само в AVANS. Това е специалността, която събира на едно място науката, технологиите и екологията. Ако виждате себе си като следващият човек, който ще опази планетата и искате да имате бакалавърска степен за това – Environmental Science е вашата програма.
  5. Личен подход – макар с над 30 000 студенти в трите кампуса, AVANS успява да запази личния подход към всеки студент. Малките групи и индивидуалният подход карат всеки студент да се чувства като у дома си.
  6. Връзка с Азия и азиатския бизнес – като студенти по програмата International Business, ще имате възможност да изучавате мандарин като чужд език и съответно да прекарате стажа си в Азия. AVANS има връзка с най-известните и големи компании в Сингапур. Освен езика, ще можете да станете част от азиатския свят.
  7. Връзка с над 120 партниращи университети – мрежата от университети, в които студентите на AVANS могат да отидат на обмен се разраства непрекъснато. Към момента има над 120 университета по целия свят, в които всеки стдуент може да отиде за 1 семестър – както в Европа, така и в САЩ, Бразилия, Австралия, Нова Зеландия и мн др.
  8. Работа върду реални бизнес казуси и проекти – стажът е задължителна част от обучението във всички университети по приложни науки в Холандия и обучението в AVANS не е изключение. Компании като IKEA, Coca Cola и мн. други дават реални финансови и бизнес проекти на студентите с цел да получат опита и да приложат наученото на практика.
  9. Партньорство с най-големите компании в Холандия - бизнесът се доверява на AVANS и ТОП студентите. всяка година партньорската мрежа от компании, които предлагат стажове на студентите, се увеличава.
  10. Европейските институции - не на последно място всички водещи институции като Еропейската комисия и Европейския парламент работят съвместно с университета.

 

Разберете всичко за кандидатстването, документите, крайните срокове, студентското финансиране, класациите на университета и още много на събитието ни на 07.08.2020, от 16:00 часа, което ще се проведе на място в офиса в София и онлайн в платформата Zoom.

 

За повече информация и регистрация:https://unify.bg/event/view/167

 

Logo